![]() |
Re: Fxpansion BFD 2 vs Toontrack Superior Drummer 2 ?
Superior2 ima solidne SONALKSIS pluginove. Tačno.
Počeo sam malo da se bavim s tim stvarima, pa ću videti ?ta se sve mo?e uraditi. |
Instalirao sam i ovaj The Metal Foundry dodatak za Superior2.
Tako da sada imam sledeće biblioteke: Superior1 ... biblioteke iz prethodne verzije EZ Drummer ... biblioteke koje sti?u sa EZ Drummer NY Avatar ... dodatni paket za Superior 2 The Metal Foundry ... noviji paket za metal stil Za sada mogu reći da sam uz malu pomoć pluginova dobio VRLO DOBRE rezultate, za sve osim DOBO?A (Snare). Tako da - ako trenutno zanemarimo dobo? - mogu reći da se uz pomoć pluginova sa Superior2 MO?EMO pribli?iti BFD-u... vrlo vrlo blizu ! Na dobo?u za sada nisam stigao ozbiljnije da radim. Nadam se da ću u narednom periodu uspeti. Ako neko ima korisne savete: koji DOBO? (Snare) iz gore pomenutih paketa, i s kojim pluginovima na koji način da ga "sredim" da bude čvrst, debeo, moćan, sna?an, dobar za hard rock i metal stil, tj. da TUČE I ZAKIVA U CENTAR GLAVE... neka po?alje svoje komentare i uputstva... da me "oslobodi" od muke zvane "mesec dana preslu?avanja DOBO?A u svim varijantama"... jer verujte, nije to lako izdr?ati... (svaka čast onome ko to mo?e) Hvala za komentare ! Pozdrav ! |
i meni bi valjala neka preporuka sa semplove, treba da mixam uskoro ponovo nešto metala, pa da imam šta da podvučem pod drvo
|
Quote:
Quote:
Konačno obrati pa?nju na jednu stvar - "velik" bubanj je često opsena... Na metal albumima je često bubanj jako jako sitan, tačkast, kratak. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 05:05 AM. |