![]() |
Re: Pop Filter
ok brate
mada razlika u kvalitetu izrade sigurno postoji |
firme koje prave proverene kvalitetne pop filtere
K&M - 18 EUR Shure - 30 EUR AKG - 20 EUR Sennheiser - 60 EUR cena zaviis od velicine pop filtera, 6 inch, 8 inch , a i zbog imena firme.. npr neumann-ov filter kosta oko 100 eur.. :banghead: |
Quote:
Eh deco moja... Ima razlike "brate" i to debele...! K&M je jako dobar za tu lovu, probaj da stavis neka kineska govna pa da se pozdravis sa tranzijentima... Sta mislis da je glupo dati 100€ za neumann?? Sta, samo budale to kupuju,...? Nije tako sine, nije... Quote:
Zar stvarno mislis da svaki evropski store ima bas svaku stvar na polici koja im stoji na sajtu?!?!? Gresis, ovaj, gresis silno sine...! Ja sam u Artistu pokupovao 4 - 5 soma opreme,pa hebi ga,po nesto se malo i saceka... ...doduse taj pop filter je stvarno malo sranjce,to bi trebalo da imaju stalno... ...hebi ga... |
Quote:
bice uskoro i u novom sadu, javljam cim dobijemo :wink: |
Su stigli pop filteri ...ima li ih bar u novom sadu ako nisu stigli u bg?
|
Quote:
Praktičnost na prvom jestu. Ja prošle godine pazari neko smeće od pop filtera nije mogao ni da stoji na stalku. Vratim to u radnju i odem u drugu i kupim Shure-ov, odličan je zaista al i košta u odnosu na ostale. Šta ću mlad i naivan :) |
Quote:
|
Quote:
|
Ima pristojan bespeco za 3000.- u music media centru.
|
hvala na informaciji ali previse mi je to para za bespeco..narucio sam 2kom od preko (i rimuje se :da:)
|
All times are GMT +1. The time now is 05:20 PM. |