![]() |
Re: Windows 7 u audio produkciji
milance
evo nekih novosti od m-audia ima da se obradujes kao i ostali korisnici http://www.m-audio.com/index.php?do=media.new&ID=1870 |
Quote:
nego...... umro sam od smeha malopre,gledam onaj link sto je Lacky postovao,onaj test XP 64,Vista 64 i Win7 x64...i citam zakljucak na kraju...u fazonu:Win7 x 64 bi trebalo da predstavlja svojevrstan most izmedju Viste 64 i XP 64:rotfl:......toliko se prasine diglo,da je prosto bruka,a razlika u odnosu na XP fakticki nesto i nema......mozda malo vizuelno....ko to voli.... poz...... |
rme je izbacio podrsku za win 7 u septembru driverom 2.98 ..
od tada do danas izbacili su 2.99, 2.991, 2.992 i sada 2.993 .. desio se jedan problem sa jednim od ovih update-a i to odmah u petak secam se da je bio . u nedelju vece su izbacili novi update sa ispravkom .. znaci radili su i vikendom da bi to ispravili .. zaista jako su brzi i rade non stop , a tu je i njihov forum gde direktno mozes da kontaktiras sa njihovim programerima i za svaki problem izlaze u susret .. bravo za rme |
bravo za firme koje su revnosne ... to se zove customer care
|
...ali evo sta kaze Matthias Carstens jedan od rme programera,za rme drajver:
Quote:
|
Kontra primer je veliki TC electronics:(:mad:
|
Karstens je vlasnik i idejni tvorac RME-a, redak je primer inace da mozete pricati direktno sa ljudima na kojima pociva neka firma, obicno je tu samo neki customer care :)
|
RME i MOTU drze do svojih korisnika....
|
posto na sve novo prelazim odlucio sam preci i na sedmicu... imam saffire i evo sta kazu:
http://www.focusrite.com/answerbase/...le.php?id=1030 btw nuendo 3 verzija ne radi... |
Sta ce ti 3!
|
All times are GMT +1. The time now is 09:52 PM. |