![]() |
Re: SSL @ Taktons 2009
ja bih to trebalo da znam zashto?
hvala enivej.. sad znam.. |
Evo,ako jos ko ne zna,vrlo malo interesantnih podataka:
STUDIO M je koncertni prostor Radija Novog Sada, javnog servisa pokrajine Vojvodine. To je jedan od najznačajnijih koncertnih i performativnih prostora u Novom Sadu. Svoje albume su tamo snimila najznacajnija imena Jugoslovenskog i Srpskog roka,kao sto su EKV (ljubav 1987.),Bajaga (Prodavnica tajni 87.) Balasevic (bezdan 86.) NS plus unplugged '96. (Yu grupa,Dejan Cukic,Vlada Divljan,El.Orgazam i mnogi drugi) ,El Orgazam 2000.) ,Leb I Sol (Деби албумот ЛЕБ И СОЛ го снимаат во студиото M на РТВ Нови Сад во септември 1977 година.),grupa Alisa 2000.,Kanal Tvid,Eva Braun sve,Love Hunters,Nele,Bora,Rambo...i jos 40% YU rok enciklopedije... STUDIO M je 5 minuta hoda je udaljen od glavnog gradskog trga. Zgrada s' leva,u velikim prozorima je, tu je ulaz u hol istog: http://upload.wikimedia.org/wikipedi...o_novi_sad.JPG |
Quote:
sad znam tachno shta je hahah.. poz |
@ Dexxy, sajam je izlo?beni...dakle sumnjam da će na? distributer i?ta prodavati na samom sajmu. S druge strane, sajam je pravo mjesto i prilika za dogovore :wink:.
?tand smje?ten u predvorju sigurno nije akustički idealno mjesto da ne?to ozbiljnije mimo slu?alica sviramo, ali to i nije dio plana. Ideja nam je demonstrirati funkcionalnost i ergonomiju nove konzole, ok. Po?to sam nov na sajtu ( čitao sam neko vrijeme tu i tamo ), postoji li dio napravljen za predstavljanje? Mo?da bi bio red da se prvo predstavim, pa da stvari budu transparentnije... |
Da li se zna neka satnica ,sta se predstavljka ,ko predstavlja kada u koliko sati,kog dana?
|
Pa, za sada nema nekog rasporeda što se nas tiče.
Ideja je prezentirati mogućnosti SSL C10HD konzole na štandu, pa ste svi dobrodošli :) Ne treba se nešto posebno najavljivati, bit će uvijek netko na raspolaganju. ( bar je takav plan :) |
Evo ovako neobavezno da vam kazem da ja Taktons vrlo relax dogadjaj, satnice postoje i super uvek budu rasporedjene da nista ne propustis. Ima da se sedne, hrane ima da se kupi na minut u bilo kom pravcu da krenes, Novosadjanke su lepe i ima ih uvek pri ruci :wink::):D:da:
|
nista bez piva !
|
Evo, nakon NAT Showa u Moskvi gdje je SSL izlagao nakon Novog Sada,
konačno da se zahvalim svima koji su nas posjetili na ?tandu na?eg distributera. Hvala na ugodnom dru?enju i u?ivali smo u svakom detalju :) Utisci su nam vi?e nego pozitivni, i definitivno se vidimo opet na Taktonsu. :) |
All times are GMT +1. The time now is 11:52 PM. |