![]() |
Re: Masteriranje pomoc molim
Quote:
Brale, pitanje ti je ispalo jako naivno...naime kažeš da ne koristiš kompresore itd. jer navodno imaš slab komp...ajde dobro...mada ni to mi nije jasno...osim ako nemaš neki baš prastari 486 ili keca sa 16 mb rama...eto ja imam , između ostalog, jedan komp koji je celeron sa 256 rama i na njemu se i dalje može pokrenuti po koji plagin!? Tako da, uz izvinjenje, "slab komp" mi nije dovoljan "izgovor" za to što ti ne učiš da miksaš...Pretpostavljam da ne znaš ni osnove miksanja, a tražiš nam "magični" plagin za "mastering"...druže, možeš da učiš, a možeš i da poneseš i platiš nekom ko se bavi miksom ili masteringom, pa da imaš profi materijal! Postoje studiji i ljudi koji rade u njima i pretpostavljam da bi ti rado izašli u susret! Nadam se da me razumiješ i da me nećeš pogrešno shvatiti! Sa druge strane imaš opciju - koja danas pali! Evo ja ću te naučiti...nabavi neki solidan limiter-maksimajzer i stavljaj ga na masteru...učitaj preset : master 1, 2 ili tri...malo ga dohvati i...ola! eto mastera - garantujem da će ti moćnije zvučati snimak nego svaki moj :) |
Quote:
|
he he he...čisti mazohizam mislim da je razlog, brate! :D :P
|
nabavi MixMaisterFusion i deri! :D
|
All times are GMT +1. The time now is 05:51 PM. |