Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Pricaonica (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=87)
-   -   Jedemo najmanje mesa u Evropi !!??? (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=29858)

ANITA 13-10-2009 09:09 PM

Re: Jedemo najmanje mesa u Evropi !!???

Quote:

Originally Posted by disco violence (Post 258741)
Slazem se sa ovom konstatacijom i jos bi dodao ,ne da cemo biti manje agresivni nego necemo imati snage i volje za zivotom.

U joj, ako ljudskoj rasi treba meso da bi imali volju za ?ivotom, evolucija je stvarno nerealiziran pojam. :D
:banghead:

lesha 13-10-2009 10:14 PM

Quote:

Originally Posted by disco violence (Post 258741)
Slazem se sa ovom konstatacijom i jos bi dodao ,ne da cemo biti manje agresivni nego necemo imati snage i volje za zivotom.

evo ja vec 17 godina nemam ni snage, ni volju za zivotom :D

"7" 14-10-2009 12:09 AM

Quote:

Originally Posted by lesha (Post 259038)
evo ja vec 17 godina nemam ni snage, ni volju za zivotom :D

... znaci ti si taj sto nam kvari prosek :pirate::sw: ... cccc... gde je sad drustvo za zastitu voca i povrca... :ninja: :D

awacs 14-10-2009 12:41 AM

Quote:

Originally Posted by ANITA (Post 259035)
U joj, ako ljudskoj rasi treba meso da bi imali volju za ?ivotom, evolucija je stvarno nerealiziran pojam. :D
:banghead:

Mo?da ne treba ljudskoj rasi, ali mislim da rudaru na kraju smene vi?e volje za ?ivotom uliva ramstek nego supa od brokoli. A ljudska rasa nikako da se otarasi tih ?ljakera.

Pozdrav,

Vasa

lesha 14-10-2009 12:52 AM

Quote:

Originally Posted by awacs (Post 259047)
Možda ne treba ljudskoj rasi, ali mislim da rudaru na kraju smene više volje za životom uliva ramstek nego supa od brokoli. A ljudska rasa nikako da se otarasi tih šljakera.

Pozdrav,

Vasa

pronadji negde ishranu prema krvnoj grupi pa ce ti neke stvari biti jasnije, meso ne odgovara svima :wink:

evo jedne korisne stranice
http://www.dadamo.com/typebase4/typeindexer.htm

"7" 14-10-2009 01:31 AM

... eee odma' sam se iznervirao i dodje mi da bijem nekog :twisted::sw: :wink:... prva na listi Slanina... i za sve krvne grupe "Avoid"... mis'im... kakva je bre to ishrana bez slanine :shock::confused: ...:D

zmaj 14-10-2009 03:22 AM

To sa ishranom po krvnim grupama... slusao sam skoro neke jako strucne i cenjene lekare koji kazu da je to nebulozno i da je stvar pomodarstva... :confused: Cekam samo da uvedu ishranu po horoskopskim znacima (ali ne po ovom klasicnom nego po specijalnom asirskom) i mislim da ce to biti prava stvar:banghead: ...e sad, ne znam koliko tu sta ima smisla, ali moram da priznam da sam jedva docekao, jer to opravdava moju alavost:D ja bez snicle kao da nisam jeo...:ups:

Arthur 14-10-2009 03:32 AM

bogami ni ja nemam ništa sa ovim. Ove godine sam uveo da uglavnom u svakom obroku jedem meso (ne kobasice i slične akcije nego šnicle, roštilj i kuvano meso), i pored toga dosta povrća, i evo, za nekih 6 meseci nestadoh čitavih 20kg. Ne zajebavam se. I da, osećam se jako zdravo, krvna slika mi je odlična, a bogami imam i volje za svime i svačime :da:

idekius 14-10-2009 07:31 AM

:rotfl::rotfl::rotfl: Ovaj podatak verovatno nema veze sa životom!
Barem ljudi koje ja znam. Sve samo domaćini od ića i pića! :D
Max i Šimpraga su poprilično upoznali kuhinju juga Srbije. Kafane koje peku pogače ispod crepulje (keramički sud koji se zatrpava u žar), služe pite od domaćih, sukanih kora, spravljaju izvanredna kako ovčija, isto tako i praseća, a Boga mi i jagnjeća pečenja :rolleyes: , a da ne pričamo o rebarcima na kajmaku, Kradjordjevim šniclama itd. :grin:

Usput, ti (obrazovni) objekti su prepuni i često ne može da se nadje mesto, jer su cene smešne! Ne znam da li će te verovati, ali za 2000 dinara se dve osobe overe od klope u kafani, a u tu sumu je ukalkulisano i koje osvežavajuće alkoholno piće (recimo litar-litar)!

Mi koji živimo u gradu smo uskraćeni tih jesenjih radosti, ali, kad odem kod keve u Nišku Banju, vidim kako tamo funkcionišu domaćinstva. Ko za zimu ne uštekuje kućnog ljubimca od kojih 100 kg (nešto što je do nedavno radosno trčkaralo i skičalo u nekom seoskom dvorištu) i ne napravi od njega razne makrobiotičke poslastice ( čvarvi, dimljeno meso itd.), taj se smatra neozbiljnim jebivetrom :D

Znajući mentalitet Srba, sumnjam da su podaci tačni...
S?obzirom na to da se radi o anketi, ne bi me čudilo da su izigravali nevinašca: -Ko ja?!?!? Ja meso i ne jedam! Ma šta vam pada na pamet! Ja sam, znate, ljubitelj zdraaaaave ishrane! Alkohol i masnoće su meni strani! Čim ustanem meditiram, potom popijem čaj, idem na trčanje i apstiniram od sexa! (dok iza ledja briše zamašćene prstiće kojima je do malo pre prebirao po rebarcima) :rotfl:
Ma da.. jedu isključivo Kornflex i preradjevine Kornfleksa! E sad... šta nas briga kako su oni krstili svoje prase. -Kornflex, korni... Korni... dodi ovamo :rotfl:

kejkz 14-10-2009 08:58 AM

Quote:

Originally Posted by idekius (Post 259060)
Ne znam da li će te verovati, ali za 2000 dinara se dve osobe overe od klope u kafani, a u tu sumu je ukalkulisano i koje osve?avajuće alkoholno piće (recimo litar-litar)!

Bogami, ima ovde, u gradu belome (ajd da iskoristim taj naziv, makako netacan), kafana u kojoj za te pare mozes da se takodje razvalis. Ali, koja je, e to ne mogu reci, raspricacete, pa gde cu ja onda jesti, kad ne bude bilo mesta... mada ga nema ni ovako... vikendom :)

All times are GMT +1. The time now is 10:43 AM.