Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   Digidesign - Akcija!!! (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=29857)

kejkz 13-10-2009 03:42 PM

Re: Digidesign - Akcija!!!

Ozbiljan studio ima ozbiljnog coveka koji u njemu radi. Sve ostalo je manje bitno.

Nego, ajd da se drzimo teme, lepe su to sprave, korisne, pomalo skupe, ali pomazu... u razlicitim situacijama sama pojava im dobro dodje.

quake 13-10-2009 04:26 PM

Opet Vuk Mandusic:)....a domaca produkcija sve ukupno 0 bodova,ispada da se svi pozivamo na Vuka a skoro niko ne zna da radi.Imamo mi jos poslovica...npm: "Bez alata nema ni zanata"....nego da ne otvaram novu temu,napisacu ovde jos jedan od "mitova srpske produkcije".Juce cuh ponovo posle nekog vremena da su "pravi producenti" oni koji nikada ne pipaju EQ...

kVu 14-10-2009 01:45 AM

Quote:

Originally Posted by awacs (Post 258970)
Pa dobro, ali ima i ta fora sa DSP-om - nije lo?e. Procesora nikad dosta :wink:

Pozdrav,

Vasa

P.S. (edit) Kapiram i ovo ?to Vrač ka?e - Mbox i XYZ-jezgarni procesor, ali nekako amaterski smatram da je nije lo?e imati DSP čipove koji se bave samo određenom vrstom posla. ?ta ga znam... Da je skup - skup je.

Uzmes i7 sa manje od 300 evra i eto ti 100 vrhunskih plugins na 96k

meni je sve to sa dsp odavno prestalo da ima smisla

e sad, ako je do "zvuka" onda u redu :)

kejkz 14-10-2009 08:54 AM

Quote:

Originally Posted by quake (Post 259010)
Opet Vuk Mandusic:)....a domaca produkcija sve ukupno 0 bodova,ispada da se svi pozivamo na Vuka a skoro niko ne zna da radi.Imamo mi jos poslovica...npm: "Bez alata nema ni zanata"....nego da ne otvaram novu temu,napisacu ovde jos jedan od "mitova srpske produkcije".Juce cuh ponovo posle nekog vremena da su "pravi producenti" oni koji nikada ne pipaju EQ...

Ne, ne, svi znamo, ali nemamo alata, jos nisu uspeli da naprave nesto sto nam fali, ne znam ni tacno sta, ali nisu. A ni vremena, posto ovde moramo da pisemo i pametujemo. Da!

Dexxy 14-10-2009 10:05 AM

Quote:

Originally Posted by kvu (Post 259054)
uzmes i7 sa manje od 300 evra i eto ti 100 vrhunskih plugins na 96k

+1

quake 14-10-2009 12:47 PM

Quote:

Originally Posted by kejkz (Post 259065)
Ne, ne, svi znamo, ali nemamo alata, jos nisu uspeli da naprave nesto sto nam fali, ne znam ni tacno sta, ali nisu. A ni vremena, posto ovde moramo da pisemo i pametujemo. Da!

Ne,ne....drugi rad....lepo krenes po svim temama gde se prica o OPREMI i objasnis ljudima da je bitno ZNANJE....znaci npm ,kada neko pita za emu karticu, a ti mu lepo kazes da nema pojma o zivotu jer ne moze kao ti, sve to tako dobro da uradi na integrusi.

kejkz 14-10-2009 01:01 PM

Pa ne, nije to onda znanje, to je onda Zvanje! Kartica mora da se zove tako i tako da bi bilo tako i tako, a ne ovako!

awacs 14-10-2009 01:18 PM

Quote:

Originally Posted by kVu (Post 259054)
Uzmes i7 sa manje od 300 evra i eto ti 100 vrhunskih plugins na 96k

Ko je pominjao "zvuk"?:)

Samo sam imao u vidu da HD1 ima devet Jugovića (i deseti stari Jug Bogdane na motherboardu). I rekao da je skup. Ni?ta vi?e.

Pozdrav,

Vasa

awacs 14-10-2009 01:20 PM

Quote:

Originally Posted by quake (Post 259010)
Juce cuh ponovo posle nekog vremena da su "pravi producenti" oni koji nikada ne pipaju EQ...

Gde s' to čuo?

Pozdrav,

Vasa

kejkz 14-10-2009 01:35 PM

Ja mislio da su dobri oni prducenti koji ne koriste kompresore. Mora da me je neko slagao.

All times are GMT +1. The time now is 03:41 PM.