Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Promocija radova (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=94)
-   -   @DaBear:) sexy back 2006 rmx (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=29842)

awacs 11-10-2009 02:16 AM

Re: @DaBear:) sexy back 2006 rmx

Quote:

Originally Posted by Flamez (Post 258701)
deckonja, ni ja ne znam da kuvam, ali znam sta je dobra klopa.

Čiko, ni ja ne znam da kuvam, ali ne poku?avam da obja?njavam kuvarima kako se pravi dobra klopa... pr?eći smznute filete oslića na tiganju.

Pozdrav,

Vasa

Flamez 11-10-2009 02:41 AM

da, izvini. bas cesto gresim u izrazavanju. uzas...
dakle, ja znam da rmxujem. jednostavno to ne radim.

a pamet ne solim nikome, tako da me zaobidji s tim izjavama.

awacs 11-10-2009 03:05 AM

Quote:

Originally Posted by Flamez (Post 258704)
a pamet ne solim nikome, tako da me zaobici s tim izjavama.

Mislim da ću te zaobići i sa izjavama i u principu.

Pozdrav,

Vasa

Flamez 11-10-2009 03:10 AM

tako mator, a sujetan...

SumAnuT 11-10-2009 03:34 AM

e jbg :)

napljujes lika da mu je glup remiks, kazes da ces nam ti objasniti kako se to radi, okacis nesto potpuno nezanimljivo po misljenju coveka koji je verovatno najkompetentniji da prica o tome (i slozio bih se sa tom kritikom), a potom ostale ucesnike koju uvidjaju da je bilo bolje da cutis u startu, nazivas sujetnima :)

Oraspolozio si me zaista :)

a i awacs

Quote:

Čiko, ni ja ne znam da kuvam, ali ne pokušavam da objašnjavam kuvarima kako se pravi dobra klopa... pržeći smznute filete oslića na tiganju.
:rotfl:

Nemoj da se jutis, ne znam koliko sam realan i koliko sam blizu istini, ali moj licni utisak je da si se arogantno poneo ...

Mogu da razumem i argument da znas sta je dobra hrana, tj. dobra muzika, kao slusalac, ali da kazes da znas bolje, a onda okacis stvar koja definitivno nije bolja ...

Jos ce ispasti da svi mi nemamo pojma ... Da ti nisi sin od ovog aleka koji je jedini u pravu? :)

silicon science 11-10-2009 10:19 AM

Quote:

Originally Posted by SumAnuT (Post 258708)
e jbg :)

napljujes lika da mu je glup remiks, kazes da ces nam ti objasniti kako se to radi, okacis nesto potpuno nezanimljivo po misljenju coveka koji je verovatno najkompetentniji da prica o tome (i slozio bih se sa tom kritikom), a potom ostale ucesnike koju uvidjaju da je bilo bolje da cutis u startu, nazivas sujetnima :)

Oraspolozio si me zaista :)

a i awacs

:rotfl:

Nemoj da se jutis, ne znam koliko sam realan i koliko sam blizu istini, ali moj licni utisak je da si se arogantno poneo ...

Mogu da razumem i argument da znas sta je dobra hrana, tj. dobra muzika, kao slusalac, ali da kazes da znas bolje, a onda okacis stvar koja definitivno nije bolja ...

Jos ce ispasti da svi mi nemamo pojma ... Da ti nisi sin od ovog aleka koji je jedini u pravu? :)

To za ribu i kuhanje nije rekao Flejmz vec Vasa (ili sam ja pogresno skapirao kome si se obratio :shock:)... Elem, remix nisam ni preslusao.... Sledio sam intuiciju :wink::)

Flamez 11-10-2009 12:50 PM

@sumanut: po (bilo cijem) misljenju:

svi mi razlicito razmisljamo. da ne razmisljamo, forum ne bi imao svrhu. po mom misljenju, sexy back je daleko bolji i mastovitiji rmx od kokete. po vasem nije i to je skroz u redu. evo ga iskreni smajlisa :). sve ok, stvarno.

e sad, da napises da sam napljuvo lika i napisao da mu je rmx glup je van svake pameti, jer, jednostavno, nisam. ne znam odakle ti ta ideja. ne postoji moj post koji to, makar, i nagovestava. moji postovi, vezani za istog, sadrze:
1- pohvale predjasnjih radova
2 - vidjenje aktuelnog (malo opsirno i gradskim jezikom, ali, opet, samo vidjenje) i
3 - ideje za unapredjenje.
bez pljuvanja, bez trunke arogancije, zato, stvarno, iskulirajte s takvim navodima.

a sto se awaxa tice, covek mi, ladno, napiso 'mojne solis pamet'. ja mu odgovorim da mi ne pise takve stvari, on se naljutio? daj, bre...

Flamez 11-10-2009 01:15 PM

@dabear:
Quote:

predugackooooo, dugooo, dosadno..svi su vec otisli sa dance floora u wc ili da kupe pice...i onaj sequenced sinti koji ama bas nema veze sa pesmom / fazonom / feel-om...????i posle 5 minuta se vrati opet u ISTI fazon kao sto je original..??
nek te ne mrzi da poslusas ovaj planetarni klupski hit. nakacio sam samo referentni deo, oko 2 min...
http://www.box.net/shared/r9qcd9d0r7

djape 11-10-2009 03:19 PM

flamez nije nigde pljuvao rmx kokete a njegov rmx sexy back nisam jo? uvek preslu?ao ali hoću!

SumAnuT 11-10-2009 04:36 PM

Quote:

Originally Posted by silicon science (Post 258718)
To za ribu i kuhanje nije rekao Flejmz vec Vasa (ili sam ja pogresno skapirao kome si se obratio :shock:)... Elem, remix nisam ni preslusao.... Sledio sam intuiciju :wink::)

Rekao sam:

Quote:

Oraspolozio si me zaista

a i awacs
I onda sam citirao awaksa.

Aj da se ouzbiljim, sinoc sam bio u malo raskalasnom fazonu.

Naravno da nisi, Flamez, pljuvao nikoga, karikiram ja malo, ali poenta je valjda jasna.

All times are GMT +1. The time now is 08:31 PM.