![]() |
Re: @DaBear:) sexy back 2006 rmx
Quote:
Pozdrav, Vasa |
da, izvini. bas cesto gresim u izrazavanju. uzas...
dakle, ja znam da rmxujem. jednostavno to ne radim. a pamet ne solim nikome, tako da me zaobidji s tim izjavama. |
Quote:
Pozdrav, Vasa |
tako mator, a sujetan...
|
e jbg :)
napljujes lika da mu je glup remiks, kazes da ces nam ti objasniti kako se to radi, okacis nesto potpuno nezanimljivo po misljenju coveka koji je verovatno najkompetentniji da prica o tome (i slozio bih se sa tom kritikom), a potom ostale ucesnike koju uvidjaju da je bilo bolje da cutis u startu, nazivas sujetnima :) Oraspolozio si me zaista :) a i awacs Quote:
Nemoj da se jutis, ne znam koliko sam realan i koliko sam blizu istini, ali moj licni utisak je da si se arogantno poneo ... Mogu da razumem i argument da znas sta je dobra hrana, tj. dobra muzika, kao slusalac, ali da kazes da znas bolje, a onda okacis stvar koja definitivno nije bolja ... Jos ce ispasti da svi mi nemamo pojma ... Da ti nisi sin od ovog aleka koji je jedini u pravu? :) |
Quote:
|
@sumanut: po (bilo cijem) misljenju:
svi mi razlicito razmisljamo. da ne razmisljamo, forum ne bi imao svrhu. po mom misljenju, sexy back je daleko bolji i mastovitiji rmx od kokete. po vasem nije i to je skroz u redu. evo ga iskreni smajlisa :). sve ok, stvarno. e sad, da napises da sam napljuvo lika i napisao da mu je rmx glup je van svake pameti, jer, jednostavno, nisam. ne znam odakle ti ta ideja. ne postoji moj post koji to, makar, i nagovestava. moji postovi, vezani za istog, sadrze: 1- pohvale predjasnjih radova 2 - vidjenje aktuelnog (malo opsirno i gradskim jezikom, ali, opet, samo vidjenje) i 3 - ideje za unapredjenje. bez pljuvanja, bez trunke arogancije, zato, stvarno, iskulirajte s takvim navodima. a sto se awaxa tice, covek mi, ladno, napiso 'mojne solis pamet'. ja mu odgovorim da mi ne pise takve stvari, on se naljutio? daj, bre... |
@dabear:
Quote:
http://www.box.net/shared/r9qcd9d0r7 |
flamez nije nigde pljuvao rmx kokete a njegov rmx sexy back nisam jo? uvek preslu?ao ali hoću!
|
Quote:
Quote:
Aj da se ouzbiljim, sinoc sam bio u malo raskalasnom fazonu. Naravno da nisi, Flamez, pljuvao nikoga, karikiram ja malo, ali poenta je valjda jasna. |
All times are GMT +1. The time now is 08:31 PM. |