![]() |
Re: Pesma
Quote:
Ja ću se svakako radovati da čujem kako pesma "zaista" zvuči, ali na kraju balade pesma ZAISTA zvuči onako kako je ljudi čuju... na MySpacey :banghead: Pozdrav, Vasa |
sto se tice konverzije treka na youtube recimo, ne valja nikako, dobije neke artefekte i ozvanjanja barem kod mene kada snimam sa mashina utra niske frekvencije, tako da je ipak ne moze se dati konacan zakljucak treka sa space-a i tube-a(zato i razumem sta zeli da kaze silikon), zbog toga sto degradiraju zvuk i kvare trek.
mada ovo zvuci prilicno dobro, za majspejs. |
Quote:
Pozdrav, Vasa |
to si u pravu, beda nas je pojela, nema se za kvalitet, mali je jos ostalo onih koji imaju i koji cene neke stvari. nekad se izdvoji, nekad ne.
|
koji su monitori u pitanju, posto ovo doooobro zvuci :))))
POZZZZZZZ PS osim ako nisu zvucnici sa NOKIA-e 3310, posto vidim da se o tome vodi rasprava :) |
koliko sam ja video myspace ima neki limiter na -6db i usput, ako je stvar pregruvana i ide tacno do 0db on je potpuno unakazi + artefakti koje dodaje - bass potpuno zguzvan, a visoki pojedeni. Sve u svemu pravi sonic decimator:) Mislim da treba praviti potpuno drugaciju verziju kad je u pitanju taj player - u smislu limitinga i RMS-a - da kako-tako prezivi taj player
Verujem da ce vremenom promeniti taj player, kao sto se desilo na youtube sa HQ |
@everlast: youtube-u ne pomaze ni HQ jer je jako jadan u niskim, dodaje nesto sto ne postoji u treku(niskim)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Pozdrav, Vasa |
All times are GMT +1. The time now is 04:04 PM. |