Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   Srbija ima talent !! Mega!!! (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=29592)

HeatMan 26-09-2009 04:56 PM

Re: Srbija ima talent !! Mega!!!

meni je smeshniji ceo studio, ziri i cela ekipa ("masa") u pozadini od samog travolte..

kao da gledam freak show.. freak show iz devedesetih.. dok su hamere farbali i lepili kao scenografiju..

povraca mi se iskreno

Flamez 26-09-2009 05:00 PM

@zmaj, da, kapiram da je to, zapravo, pravi pristup. jednostavno, iznerviram se kad vidim ovaj sou kod nas, a onda IDENTICAN sou u americi. znas... ne mogu da verujem da je kod nas SVE cirkus. mislim, odavde, bi trebalo da ispadne nesto gotivno, valjda... ma... nem pojma, u pravu si ti. previse sam se primio :)

(gde su moji lekovi?!)

@lacky, nisam mislio na ovakvo tv stivo, vec na eventualnog pobednika istog. zamisli da neko ko travolta pobedi, i klasican srpski mocnik krene da ga promovise na svim tv stanicama. deca gledaju tv, ne? pa to bi bilo opste groblje! :)

silicon science 26-09-2009 05:03 PM

Quote:

Originally Posted by Flamez (Post 257150)
@lacky, nisam mislio na ovakvo tv stivo, vec na eventualnog pobednika istog. zamisli da neko ko travolta pobedi, i klasican srpski mocnik krene da ga promovise na svim tv stanicama. deca gledaju tv, ne? pa to bi bilo opste groblje! :)

A sta kao ovaj Darko Lazic i ostali roboti su kao nesto bolji od Travolte :confused::confused:(koji je btw. zanimljiv za gledati)

Flamez 26-09-2009 05:30 PM

izvini ti, ali sad sam potrazio doticnog i peva ko zmaj! ne dozvoli sebi da budes zaslepljen predrasudama o pojedinim zanrovima u muzici. muzika je umetnost i , kao i svaka druga, ako se izvodi dobro - valja, a ako se ne izvodi - ne valja. i tu je kraj svakoj polemici. ljudi, jeste li vi muzicari, ovde, ili niste? kakav crni travolta?

a i btw zanimljiv za gledati?! zapitaj se kakva si misljenja o travolti upravo sazeo u ovoj izjavi.

edit: a, da! o produkciji same emisije i da ne pocinjem! ali, poslusacu zmaja i, evo, kuliram ceo koncept :)

Arthur 26-09-2009 05:50 PM

mislim da je Fipa imao nešto sa nekim pesmama za Travoltu... on će vam to već sam reći :)

silicon science 26-09-2009 05:50 PM

Quote:

Originally Posted by Flamez (Post 257153)
izvini ti, ali sad sam potrazio doticnog i peva ko zmaj! ne dozvoli sebi da budes zaslepljen predrasudama o pojedinim zanrovima u muzici. muzika je umetnost i , kao i svaka druga, ako se izvodi dobro - valja, a ako se ne izvodi - ne valja. i tu je kraj svakoj polemici. ljudi, jeste li vi muzicari, ovde, ili niste? kakav crni travolta?

a i btw zanimljiv za gledati?! zapitaj se kakva si misljenja o travolti upravo sazeo u ovoj izjavi.

edit: a, da! o produkciji same emisije i da ne pocinjem! ali, poslusacu zmaja i, evo, kuliram ceo koncept :)

Nemam ja predrasude o zanrovima, pogotovo o ovom novokomponovanom folku-koji je losh i jadan i svako makar i savrseno interpretiranje istog je takodje jadno i smrdi. :wink: Opet kazem, Travolta me nasmeje i razveseli (pogotovo njegov ples) a od Grandovaca mi se seli na drugi kontinent

Flamez 26-09-2009 06:21 PM

Quote:

Originally Posted by silicon science (Post 257155)
Nemam ja predrasude o zanrovima...
...svako interpretiranje (novokomponovanog folka) smrdi...

nemas, nemas... :grin:

silicon science 26-09-2009 06:40 PM

Quote:

Originally Posted by Flamez (Post 257159)
nemas, nemas... :grin:

Nisu to predrasude to je istina :wink::wink::wink:
Znas, postoji nesto sto se zove ESTETIKA...
http://bs.wikipedia.org/wiki/Estetika

AlmaNach 26-09-2009 06:53 PM

Quote:

Originally Posted by Flamez (Post 257144)
@vasko; nadam se da je tvoj koment sala. travolta ima talenat da uveseljava narod po kraju, jel to? ajde da se ne zajebavamo i budemo ozbiljni, malo. nije ovo audicija za dobre ljude, nego za buduce, eventualne predstavnike srpske kulturne zajednice. potencijalne zvezde srpske kulturne scene, koji ce tvojoj i mojoj deci davati uvid u umetnost. travolta? travolta je bolestan covek (ne mislim ovo uvredljivo, vec medicinski) i nema sta da objasni nasoj deci. deca su surova. deca se travolti, iza ledja, smeju. veruj mi, znam sta pricam.

inace, prosla operska pevacica?! bubnjarka?! sasa popovic ima bolji filter od ovih 'uvazenih' doajena srpske umetnosti. samo to, nista vise. srbija ima talenat 2009, emisija 1 - FAIL!

Mislim da si ti preozbiljno shvatio temu.:wink:

Quote:

btw, svaka cast cigancicima iz kneza :)

ljudi, no hard feelings, samo sam realan.

ps: @vasko verujem da ti u svom drustvu izazivas daleko KVALITETNIJE emocije, nego sto ce travolta ikad moci.

Ja coveka poznajem licno. Nikad ga nisam video da je nekoga popreko pogledao ili uvredio ili sta vec. Ako za ikoga mozete reci da se ne folira, to je bas on. Bio sam i na nekoliko zurki gde je on bio akvizicija, covek pravi sjajnu atmosferu i zezanje. Ma jednom recju legenda. To je toliko pozitivan i zabavan lik da ja nemam reci, svi ga vole u celom kraju. Tako da to da mladima ne zna da izvuce emociju, to obesi macku o rep.

Quote:

muzika je umetnost i , kao i svaka druga, ako se izvodi dobro - valja, a ako se ne izvodi - ne valja. i tu je kraj svakoj polemici. ljudi, jeste li vi muzicari, ovde, ili niste? kakav crni travolta?

Muzika jeste umetnost. Al` to je nista drugo nego pravo svakog coveka da na svoj nacin iskaze emocije u prostoru i vremenu kom pripada. I Travolta na svoj nacin muziku dozivljava i taj dozivljaj prenosi drugima, sto je meni daleko originalnije od neke trash teen folk baladice, unapred oblikovane prema zahtevima "prohtevne" publike i to u izvodjenju malog debelog Guze :rotfl:

vasko 26-09-2009 07:32 PM

postoji 9 vrsta inteligencije evo na linku

http://skyview.vansd.org/lschmidt/Pr...telligence.htm

cini mi se da sam u buzanovoj knjizi video da postoji 11 vrsta ali ne mogu sad da kopam po pdfovima da trazim to

a evo vrste inteligencije na kojoj je travolta jak

Quote:

Interpersonal intelligence is the ability to understand and interact effectively with others.

All times are GMT +1. The time now is 06:35 PM.