![]() |
Re: Srbija ima talent !! Mega!!!
meni je smeshniji ceo studio, ziri i cela ekipa ("masa") u pozadini od samog travolte..
kao da gledam freak show.. freak show iz devedesetih.. dok su hamere farbali i lepili kao scenografiju.. povraca mi se iskreno |
@zmaj, da, kapiram da je to, zapravo, pravi pristup. jednostavno, iznerviram se kad vidim ovaj sou kod nas, a onda IDENTICAN sou u americi. znas... ne mogu da verujem da je kod nas SVE cirkus. mislim, odavde, bi trebalo da ispadne nesto gotivno, valjda... ma... nem pojma, u pravu si ti. previse sam se primio :)
(gde su moji lekovi?!) @lacky, nisam mislio na ovakvo tv stivo, vec na eventualnog pobednika istog. zamisli da neko ko travolta pobedi, i klasican srpski mocnik krene da ga promovise na svim tv stanicama. deca gledaju tv, ne? pa to bi bilo opste groblje! :) |
Quote:
|
izvini ti, ali sad sam potrazio doticnog i peva ko zmaj! ne dozvoli sebi da budes zaslepljen predrasudama o pojedinim zanrovima u muzici. muzika je umetnost i , kao i svaka druga, ako se izvodi dobro - valja, a ako se ne izvodi - ne valja. i tu je kraj svakoj polemici. ljudi, jeste li vi muzicari, ovde, ili niste? kakav crni travolta?
a i btw zanimljiv za gledati?! zapitaj se kakva si misljenja o travolti upravo sazeo u ovoj izjavi. edit: a, da! o produkciji same emisije i da ne pocinjem! ali, poslusacu zmaja i, evo, kuliram ceo koncept :) |
mislim da je Fipa imao nešto sa nekim pesmama za Travoltu... on će vam to već sam reći :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Znas, postoji nesto sto se zove ESTETIKA... http://bs.wikipedia.org/wiki/Estetika |
Quote:
Quote:
Quote:
|
postoji 9 vrsta inteligencije evo na linku
http://skyview.vansd.org/lschmidt/Pr...telligence.htm cini mi se da sam u buzanovoj knjizi video da postoji 11 vrsta ali ne mogu sad da kopam po pdfovima da trazim to a evo vrste inteligencije na kojoj je travolta jak Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:35 PM. |