![]() |
Re: Windows i koji - ili OSX, i 2 kompa ili ne?
Pa imas vec finalnu verziju Win 7 to ti je RTM 7600 koja je ustvari nezvanicno finalna :D.
|
Quote:
|
Quote:
P.S. Ali da ne bude zablude... Win 7 se jos uvek nije pojavio zvanicno u prodaji. |
Pod 7-micom u startu (recimo) Waves-ovi plugovi prave problem. Shell 5.0 5.2 i 5.3 u VST varijanti uopste nerade(rade vrlo problematicno u Direct X varijanti). Rade noviji shell-ovi od 5.5 ali vrlo problematicno.
IK-Multimedijini proizvode rade, ali ih recimo Pre Sonus-ov Studio One nevidi. Novi je host i vidi VST od 2.4. Ali IK nevidi ni jedan. Steinberg ih vidi. Ako vas bude zanimalo, mogu vam za par dana napisati sta sam jos probao. |
Quote:
Rade do negdje 6-tog mjeseca 2010 ako se dobro sjećam, a mogu raditi i za stalno, no o tome nisam pisao jer kolko znam ovaj forum je protiv piratstva:-D Moji rade za stalno. Znači, kao što sam napisao prije, win7 final već postoji, a službeno izlazi 22.10. Nisam ti prije odgovorio, što se tiče 2 kompa ista stvar. Ako imaš volje pogubiti tjedan dana da to radi savršeno, napravi to, i taj drugi koristi u slučaju kad radiš neki veći mix pa opteretiš glavni komp, imaj ga za rezervu. Preporučam ti Cubase 5, osobno sam protiv vraćanja na stare sisteme :) Od nuenda dvojku trojku i četvorku sam probao, ali je prokleto skup. I očito nepotreban za audio produkciju, zato će ti cubase biti više no dovoljan. |
jel probao neko virtualizaciju preko 7-ice? znaci xp mod koji se zasebno instalira u 7-ici, ne "compatibility mode"
|
Quote:
|
Quote:
Ja imam 2 broja koja sam dobio pred ne?to vi?e od pol godine, koji traju tako godinu dana. Nema veze, da ne idemo previ?e u OT. :) Nema mu druge, ako je legalac pričekat mjesec dana za 7,a ako ne kupuje sw, mo?e se već sad naći final verzija koja provjereno radi. |
Quote:
Sto se tice Mac OSX na PC-u trebas da se raspitas koliko su ti komponente kompatibilne. U protivnom imaces dosta problema i bices osudjen na one krakintos verzije, pa ono koja udje :grin: Da sam na tvom mestu, prodao bih stari komp i dodao kintu i kupio ovaj rumski, dok bi sa novog terao Win. |
Pa dobro...
Krenuh lagano da probam 7 na jednoj particiji, pa ako ne bude islo cackacu malo! Drugi kompjuter definitivno ostavljam i sad cu da malo vidim to povezivanje sa FX Teleportom...Moze li UAD preko Teleporta da radi?:rolleyes: |
All times are GMT +1. The time now is 02:37 AM. |