![]() |
Re: UAD-2 - tips & tricks...
^^ e, to su efektni koje cu prvo morati da pazarim pa tek onda radim sa njima. Trenutno posedujem samo one standardne Neve effekte koji dolaze uz Nevana 64. Hvala na savetu, pokusacu to u svakom slucaju. Sutra posle snimanja kacim nesto snimano sa novom opremom...onda mozemo da pricamo dalje :)
Hvala na savetima, kritikama itd. Pozdrav, Dalibor |
Cekaj.. pa onaj Pultec eqp-1, koji nije pro, valjda ide uz standardni paket koji ide uz karticu?
Stvarno nista ne daju uz kartu, a da vredi.. da su barem LA2A dali... |
u pravu si, Pultec je u paketu. Nisam stigao ni da isprobam sve jos uvek, sori haha. Elem, sta bi ste preporucili? i meni je steta za LA2A, njega su zaista mogli da ubace u paket...a mogli su i barem nesto iz Mastering Bundle-a ili tako neki malo jachi efekat, ne bi im propala firma haha.
Nego, sta bi ste vi meni preporucili od plug-insa? recimo za nekih 1500dollara..ono osnovno za pocetak sto bi moglo da koristi? Kod mene ce se vrteti najvise vocali i rep instrumentali...ne planiram jos nista da radim sa "live" instrumentima itd... |
Neces nista dobiti kupovinom novih plug-insa. Radi sa tim sto imas i njih nauci kako se koriste. Nije sve u opremi i alatu vec u tome kako ga koristis.
Poz druze. ;) |
Quote:
Mive |
All times are GMT +1. The time now is 12:11 PM. |