![]() |
Re: Pitanje u vezi SansAmp PSA-1
Cek.... PSA1 analogna sprava? nisam pojma imao:(
A sta eventualno upariti sa njim (od speak simluatora)? |
@ off
To ti ga dodje ko analogni synth.:D Marshall MP-1 je najobicniji lampaski analogni preamp, samo sto je programabilan i midi kompatibilan isto kao i PSA-1. U vezi pak tih 60 Hz znam da je bilo problema kod digitalnih sprava, ali da to ima veze sa većim shumom na preampu zvuci mi suludo. Da je brum u pitanju imalo bi vise logike, ali shum ??? |
Kapiram...odnecu ga na cekiranje kod majstora nema mi druge...:(
Javicu sta je kad saznam,pozz. |
Evo obecao sam da cu javiti sta je bilo kad postanem pametniji i saznao sam da u stvari NISTA nije bilo:)
Doneo sam u studio sa drugarom i Marshall JMP-1 i Rocktron Voodoo Valve da ih uporedimo, i SansAmp nema ni vise ni manje suma i zujke na high gainu od njih:shock: Ocigledno da sam malo zastranio u apotekarskim (citaj studijskim) uslovima i zaboravio kako to ide sa veslima i pojacalima:wink: Jedino sto me malo boli je sto sam zakljucio da mi se Marshall JMP-1 vise svidja od moje sprave ali to ne znaci da mi SansAmp nije ok,samo mi se Marshall JAKO dopao kako radi... Hvala svima na pomoci i komentarima,pozdrav! |
Sansamp rulez! Nema boljeg za vokale, loopove, sner, bass, synthove.....:D
|
Quote:
Moji poeni na Marshalovoj strani su cisto za upotrebu sa gitarom,ali i to je verovatno stvar ukusa... |
All times are GMT +1. The time now is 05:27 AM. |