![]() |
Re: PRO Tools pitanje opet :)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
e sto nasi vole da dzaraju i "chmaraju" bezpotrebno i "iz radoznalosti" !!!??? Koja je poenta imati oba na kompjuteru? Da ih teras zajedno..? Zbog cega..? A da ne pricamo sto nije tvoj i sto odlazi za par dana... Nasta ljudi sve gube vreme - umesto da rade muziku... :confused::confused::confused: |
Quote:
U danasnjem svetu imati vremena za takve experimatne iz ciste radoznalosti je veci luksuz nego imati Euphonixov System 5 :rotfl: Sve u svemu, sad znamo da ne moze kombinovati 8-) |
Quote:
Uz svo duzno postovanje prema tebi, to sto si rekao nije u redu, ti ne mozes da znas koliko sam ja (ne) produktivan, da li radim muziku ili ne... Shta se desilo, imam projekat u PT M-Powered i instalirao sam DIGI-a da koristim neko vreme dok je tu, i hteo sam da otvorim jedan projekat koji sam radio u M-Powered i nisam mogo da poguram program zbog digievih drajvera,i odatle sam pitao... eto poenta je u tome (ako se nije dala izvuci iz prethodnih postova), da dokle god imam prikacen DIGI 002 na fireware port i instalirane njegove drajvere ne mogu da otvorim svoje projekte u Pro Tools-u...Moram da iskljucim digi, deinstaliram drajvere da bih otvorio PT... samo cekate da nekog razapnete na krst, niste mi jasni. |
Quote:
Pa M-Powered i Pro Tools LE su ISTA stvar, ISTI software, ISTI plugovi,,,SVE ISTO !! Ne znam sta si mislio da ces time dobiti...? Da ti je bio HD3 tu na primer, onda mi mogao da vidis razliku i imalo bi smisla - ovako...neznam?? Nema veze...nashi smo. :( |
Quote:
Jao,nisi razumeo, naravno da znam da je isto. Ja imam na svom sistemu M-Audio 192 koja je PCI karta, i koristim kao takvu M-Powered sa njom. E sad, prikacio sam samo Digi 002 i instalirao njegove drajvere da bih ga testirao, nisam instalirao LE softver nego samo drajvere, pri tom M-Audio 192 JE I DALJE na sistemu...E tim cinom sto sam instalirao drajvere za 002, M-Powered je prestao da radi, i sad kad zelim da otvorim neki PT projekat, moram iskljucim 002 iz fireware porta, skinem njegove drajvere i onda PT radi opet. Kapiras sad? Nisam ja pokusavao ni da instaliram PT LE i M-Powered na istom sistemu, nego drajveri od 002 mi blokiraju PT M-Powered, i sad treba da zavrsim jedan projekat ja opet moram da deinstaliram drajvere 002 da bih radio taj jedan j****i projekat i posle da ih vracam... |
Ma Nuendo je zakon :D
|
Quote:
kapiram sve...ali ZASTO si hteo da testiras dva ISTA software-a ??:banghead: (koji oba imaju kartice/interfejse istog kvaliteta?) A zasto nisi radio projekat na tvom, vec instaliranom M Powered Toolsu ???? Pa to je sve 100% kompatibilno...??? |
Mozes svaki projekat otvoriti u svakom programu, onaj radjen na M mozes otvoriti na 002, zasto bi ga reinstalirao...
|
All times are GMT +1. The time now is 08:32 AM. |