![]() |
Re: Salliery 2 nove pesme
Quote:
Quote:
RM |
hvala na slushanju i lepim rechima.. :)
shta kaze ana da ne kazem nina? :) shta ona misli o tome? :) ipak su devojke njenih godina ciljna grupa.. :) poz i hvala na slushanju |
@awacs: zaboravljam vec danima da napishem ovo:
sad sam tek pre neki dan poslushao kako zvuche pesme na spejsu.. ono je definitivno uzas.. na mojim zvuchnicima je razlika nenormalna.. mislim, pochetak u "kad pukne mi film" pukne... ne toliko, ali pukne.. za razliku od ovoga sa spejsa, pukne nenormalno hahah.. jednostavno ovde su visoki potpuno sasecheni.. sad opet slusham i ne verujem koliko loshe zvuche pesme... videcu da ti bacim pesmu koji dan da bi skapirao poz moze josh koji komentar, slobodno |
Quote:
Jbg, zato sve vi?e ljudi i priča kako treba vratiti dinamiku, po?to kanali na kojima se muzika emituje sve vi?e i vi?e spljeskavaju događaj... Najjača fora će biti kada Waves uradi Online monitoring plugin, da mo?e? da čuje? miks kroz MySpace/YouTube konverziju pre nego ?to ga okači? :rotfl: Pozdrav, Vasa |
ma moze to i ovako.. nego ja nisam bash preterao kako umem ponekad..
ako jednom izadje taj album shvaticesh o chemu ti pricham chim budesh chuo intro.. mislim chuju se chinele ovde ali se ne chuje kako otvori pesmu lepo kako treba posle onih "masnih" bubnjeva.. |
All times are GMT +1. The time now is 02:37 PM. |