![]() |
Re: FAIRLIGHT u Novom Sadu u studiju "M"...i TAKTONS
i ja i ja bih da svrnem a može i do pivnice :)
|
Pivovarnica "Gusan" je tu u blizni :):):da:
|
Novosti!
Prezentacija je u ponedeljak 28. septembar u Studiju "M" Ignjata Pavlasa 3 Novi Sad. Za one koji ne znaju to je u samom centru Novog Sada kod Dunavskog parka. Pocetak prezentacije je u 16h ( tako stoji za sada mada ne verujem da ce se menjati) i otvorena je za siru javnost , dakle dobrodosli dragi gosti. Utorak 29, prezentacija pocinje u 10h i bice zatvorenog tipa, znaci samo ako ste ozbiljan kupac ili sa pozivnicom (od strane Artista ili ljudi iz "M" produkcije radio NS...tj. mene :) ) Drugi dan prezentacije cemo miksati i snimati u Fairlightu, pa je zbog toga ogranicen broj. Sto se pivnice i klope tice tu budite bez brige, sve je udaljeno od 1 do 3 minuta hoda od studija "M" i to u sirokoj paleti ponude ( sto kafana, sto fini restoran....imam osecaj da je ovo prvo mnogo zanimljivije :) ) Ako ima pitanja tu sam . |
1 Attachment(s)
evo da parite oci pre ponedeljka :)
|
Quote:
|
imam 3-4 mesta u kolima iz BG, nek se javi ko bi išo
|
Quote:
RM |
Hoće to biti neko neplanirano okupljanje ekipe sa Rumskog? :)
Moraću se ošišati i obrijati... |
Upravo ce takav sistem biti prikazan, samo sto ce imati centralni touch screen i mislim da ce biti jos jedan samo sa Xynergi panelom od 96 kanala i videom.
Dobar povod da se okupi ekipa sa rumskog, ne budite lenji jer ovakva prezentacija se desava sada i verovatno nikad vise jer po recima ljudi iz Fairlighta sam upravo to i shvatio, prvivremeni uvoz u Srbiju je basmisleno skup i komplikovan i to je glavni razlog. Ovo su ljudi koji ce voditi prezentaciju: Uro? Obreza - sales manager Audio Pro d.o.o. Robert Sr?en - demonstrator Fairlight Audio Pro d.o.o. Jakič Ivan - Technical support Audio Pro d.o.o. Mario Schmitz - senior technician/demonstrator Fairlight Europe |
Zaboravih da kazem da ce zahvaljujuci Artistu demonstracija biti odrzana na 5.1 sistemu ADAM monitora i na nasem PMC MB2S A paru zvucnika velikog formata. Razlog vise da dodjete ;)
|
All times are GMT +1. The time now is 01:37 AM. |