![]() |
Re: ARP Odyssey na ebay-u
btw, jeli to lead synth na Man Child - u, svira ga gospodin Herbie, meni se cini da je, zvuci k'o da svi vragi huce i fuckaju :) znam da na nekoj live snimci svira neki arp manji, onu poznatu bas lajnu iz cameleona ..dali ima neki air-ova stvar di se odyssey fino cuje, cini mi se da su ga i oni upotrebljavali. ma jesu ziher, ko nebi da moze? dobro, ima i takvih dosta..
:D a nist, moram priznat da ste me malo nagovorili, poznam taj osjecaj u svojem malom mozgu, nakon toga se cesto desi da napravim neku neuracunjilivost,.. pitanje je samo vremena |
Uh, ovak MK1 je totalno apokalipticni sintisajzer, tjako bolesna sprava.. :grin::grin:
MK2 mi je nekako najmuzikalniji, dosta nezniji filter... Deff treba posedovati sve revizije Odyssey-a :rotfl::rotfl:8-) |
ehhmmmm...... hm hm...
|
Quote:
ovaj treci je prekuhani:) |
Quote:
Ovo je engleski, ne? Ja cu prevesti: Imao sam u svojoj karijeri sve te stare sinteve, od Jupitera 4, Propheta 600, do OBXa i jednostavno ne mogu razumijeti da ljudi i dan danas kupuju te kante koje su i dok su bile nove bile skroz nepouzdane, stalno su se rastimavale, i to masno placaju i ... :D:D:D |
Quote:
|
Quote:
makar meni nije jasno kak neko (programer) moze napisat softver koji emulira analogni sinth ili bilo sto drugo, a zna se da fizika nije objasnila cak ni gravitaciju a kamoli pojave iz atomskog svijeta (na primjer elektricitet). mi (ne ja al drugi ko newton ili tesla) samo registriramo pojave u prirodi i ucimo ih koristiti u razne svrhe (do tuda seze ljudski genij, za nesto vise trebalo bi imat bozanske oci a ne mjerne instrumente). ja nekad znam registrirat suncevu svjetlost prije 10am pa je iskoristim da si skuham kavu:D |
Quote:
Meni ovaj zlatni zvuci puno bolje, bez obrzira sto MkIII izgleda ljepše. :grin: Ne znam do kojeg serijskog broja je u MkII bio Moogov filter. P.S. Mislim da kupujem zlatni. |
mkIII, sa ARP 24dB filterom bolji za bass. i "punokrvne", tople tamnije leadove..
mkII za piercing leadove, filter sweeps, liquid sound fx - lfos/samplenhold/ring tu zvuce fenomenalno. ima low end al ne kao mkIII. mkI sam svirao prije 25 godina ne sjecam se puno, al cini mi se najagresivniji od sva tri.. |
All times are GMT +1. The time now is 11:50 PM. |