![]() |
Re: Presonus Studio One Demo !!!!
@ Vasa
Upravo to... poprilicno je "obliji":) a sto se boja tice, nisam mislio na to... to mu je default paleta i meni se ne svidja, a nije moguce editovati je... |
Odlican je DAW, bas obecava. Vec sad ima dosta featurea koje drugi retko imaju (preview loopova u tempu, automatski stretching, hardware inserti sa delay compensationom, itd...). A sudeci po postovima Presonus likova na Gearslutzu, izgleda da ce vecinu bitnih featurea uskoro dobiti (groove quantize recimo).
|
Ja sam na Tracktionu vec dosta godina poslije Cubase-a, a radio i u Toolsim-a, ali mogu rec da mi se sviđa program. Probao sam malo čačkat po njemu super odrađeno dok me neke sitnice smetaju:
Kod snimanja ne mo?e? direktno kliknut kursorom na trak od kuda hoces snimat, te preroll je fiksni nekih 1 takt koji koliko sam sku?io nemo?e? odredit koliko da traje. GTR3, Waves SSL4000 i API otvara ali ga ne vidi? neki flash ?ta ja znam. Sa midi-em nisam ni probao ali kod postavki kontrolera jako brzo i ima dosta tamplate-a već poznatih key i daw kontrolera. Veliki plus hardware insert :wink: |
Glupo je sto audio quantize nema bar bilo kakav peak detection, al bitche :)
|
Quote:
|
GTR3 otvara sory ali API i SSL ne. Uglavnom stvar bi mogla biti ok samo je pitanje vremena. Uglavnom ja sam skinuo neku c..k verziju od prije par dana i trazi update ali ne moze se skinut kad mi komp nije konektiran na net. To je jos jedna mana nema manual update. Druga stvar je ta da sam htio skinut demo sa njihova site-a ali ti po?alju samo reg key kojim se mora? registrirati na nihovom site-u da bi mogao skinuti demo ali to kod njih očito ne funkcionira. Tako da neznam ima li kakve razlike izmedu trenutne verzije i ove moje...XXX
|
Ma to nesto kod tebe, meni radi odlicno... jedino ne radi Yellow Tools Majestic, zato sto je valjda VST 2.0 a S1 ne radi sa plugovima ispod 2.4... tako su mi objasnili iz support-a...
|
Taj bag je do Viste/Windows 7 i starih Waves verzija...
|
A koja je trenutno verzija demo sa njihova sitea?
|
Waves? Ako na njih mislis, 6.0r5 je aktuelna verzija. Koristi samo jedan waveshell u odnosu na starije verzije koje su koristile vise komada (za razlicite serije pluginova).
|
All times are GMT +1. The time now is 03:36 PM. |