![]() |
Re: koji midi kontroler???
upravo ga isprobavam, sprava zrachi........:):):)
|
Vidi, ima i 61 key i 88 hammer verzija...
Lepo, lepo:) |
auhhh nisam ni znao, pa to je sad izaslo nedavno... uh sad moram odlučit sto cu... jer sam i sebi planirao uzet ovaj 49... super jer je mali, a kompaktan, za nosit okolo..svirke i to.
medjutim, 5 oktava je 5 oktava, a i imaju (i 61 i 88) izgleda i split funkciju.. pa mo's dva sounda vozit , iz dva modula recimo.. :wink: http://www.synthtopia.com/content/wp...controller.jpg odluke, odluke.. |
nece da sviraaaaaaa :(:(:mad:
ne znam ili sam glup ili nesto nije u redu sa kontrolerom. u nuendu namestim sinth probam sa oxygenon i radi probam sa akaiem i nece. jel treba neke funkcije da se podese na kontoleru? |
Quote:
Jel' ima kakvih drivera za instalirat? |
ima driver, instalirao sam ga. U nuendu mi se pojavishe 3 usb kontrolera.
Od ta tri kontrolera radi samo prvi i to je klavijatura. Drum padove nema shanse da upalim, a ono sto me najvishe nervira sto preko MIDI kabla ne shalje nikakvu poruku. jaaako cudno, jer na oxigenu 8 salje, znaci da verovatno ima neko podeshavanje na samom kontroleru. Ako neko zna o cemu pricam neka mi olaksha zivot :D a ja odoh da probam da izgooglam nesto.:( |
ok smeshno je nisam dovoljno jaku pritiso drum pad :rotfl:
ali problem midi kontrole i dalje ostaje. Preko usb-a sve radi a preko MIDI kabela nece ni da prdne. |
ako ikoga zanima, da bi se aktivirao midi kanal napajanje mora ici preko adaptera ne mpeko USB kabla.
|
kako BRE ? :)
|
Koje je vaše mišljenje o M-Audio Axiom 49? Ja sam totalni početnik, nisam upućen u MIDI kontrolere, a ovaj mi se svideo. Imate li koji drugi da preporučite da je u tom cenovnom rangu? Ovaj mi se svideo zato što sam pročitao da radi bez problema sa Linuxom, a kako mi je to primarna platforma voleo bih da se što manje cimam oko setupa :)
http://www.artistsystems.net/mex/artikal.php?art=2476 Hvala svima puno :) |
All times are GMT +1. The time now is 12:28 PM. |