Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Produkcija - Tehnike (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=95)
-   -   Razlika izmedju mixa na pc i na profi mixeti !! (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=29001)

Everbeatz 21-08-2009 02:31 PM

Re: Razlika izmedju mixa na pc i na profi mixeti !!

Quote:

Originally Posted by Big Bockie (Post 253633)
Ne moze ni da pocne...

Everlast ipak ima ogromno,veoma dugacko iskustvo u citanju raznih internet stranica... Ja sam ipak bio izolovan u studiju 10 godina...

ovo bi trebalo da me uvredi>?

Bockie 21-08-2009 02:37 PM

Zar te vredja?

Uh, sorry ako je tako... Nisam imao nameru...

Everbeatz 21-08-2009 02:40 PM

samo pitam, mada sudeci po tvojim postovima, mozda bi ti trebalo jos jedno 10ak godina, a?

silicon science 21-08-2009 02:49 PM

Quote:

Originally Posted by Everlast (Post 253640)
samo pitam, mada sudeci po tvojim postovima, mozda bi ti trebalo jos jedno 10ak godina, a?

:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:: rotfl:

HeatMan 21-08-2009 02:54 PM

definitivno bockie, smiri se. nisi popio svu pamet ovog sveta. jeftinija analogija nikako ne radi bolje od plugova.. i to ce ti svaki iskusniji muzichar reci.

sa druge strane everlast je mozda chovek uz chije pesme ti vodish ljubav (da ne kazem neshto vulgarnije) i/ili gledash cice kako mrdaju kukove po klubu.

kao i svako od nas.

tako da uvazi svachije mishljenje, i ne pravi se pametan na svakom polju.. kazem ti za tvoje dobro (a i utopiju stvorenu na forumu u poslednjih par meseci)

Bockie 21-08-2009 03:00 PM

Ostavimo sud drugima,tu su i tvoji,moji i postovi drugih pa neka ljudi po savesti sude jedni drugima, to i jeste osnovna ideja na forumu kao virtuelnom javnom mestu...

Sto se mene tice, definitivno da treba jos iskustva,toga prakticno nikada nije dosta. Nisam jedino bas siguran da si ti medju onima koji treba da potezu tu pricu. Mislim da imam dovoljno iskustva za sve sto govorim i ne petljam nos tamo gde nemam istog i sve sto radim imam krajnje dobru nameru,a ne smatram da sam neka sad tu faca,vec ono sto znam,sto sam radio,preziveo,ili imam bliska saznanja,komentarisem...

Ali ovaj thread je posvecen razlici Cubase-a i analognih mixeta.Dakle na nekom kucnom ili polu profi nivou. Ako sam pogresno protumacio Ugljesu,onda se izvinjavam...

Dakle kao sto sto vec rekoh,nije pitanje boljeg,sigurno da je kljuc u pametnoj kombinaciji oba, ali mislim da sam posve jasan bio i posten prema coveku iz cijeg sam pitanja mogao da pomislim sasvim opravdano da se dvoumi sta raditi...
Sumnjam da je covek imao na umu da spicka 50000000$ u opremu pa da sad imamo debatu na osnovu toga. Verujem, a mislim da nisam usamljen u tome da je moj odgovor bio sasvim dovoljan ,a iz koga se jasno nazire da je za sada ne isplativo ulaziti u pricu analogije (a koja bi bolje radila od cubase-a) - jer je preskupa! Ako UAD napravi plug za 300$ za spravu od 3000$,onda je prica jasna... Svako normalan je mogao tako da razume ovu pricu...

Lepo stavih pod navodnike "jefinija"... Pa ne pricam o Behringeru naopako,podrazumevam sve sto bi imalo smisla koristiti uz Cubase,a to jec skupo...

zlobisha 21-08-2009 03:10 PM

Quote:

Originally Posted by Big Bockie (Post 253633)
Ne moze ni da pocne...

Everlast ipak ima ogromno,veoma dugacko iskustvo u citanju raznih internet stranica... Ja sam ipak bio izolovan u studiju 10 godina...

UUUUUUUUU!
?ta ti je rekao... :D

silicon science 21-08-2009 03:10 PM

Quote:

Originally Posted by Big Bockie (Post 253651)
Dakle kao sto sto vec rekoh,nije pitanje boljeg,sigurno da je kljuc u pametnoj kombinaciji oba, ali mislim da sam posve jasan bio i posten prema coveku iz cijeg sam pitanja mogao da pomislim sasvim opravdano da se dvoumi sta raditi...

Evo odgovora na zadatu temu.. Sad bi bilo dobro da se svi malo smirimo... Znam vas obojicu (i Everlasta i Bokija) i obojicu vas cenim i postujem... Nemojmo ovako drugari :):)

zlobisha 21-08-2009 03:15 PM

Quote:

Originally Posted by Everlast (Post 253640)

UUUUUUUUU!
?ta ti je rekao... ::rotfl:

Za?to sve shvatate lično? :)
Analogija vs digitalija... Retoričko pitanje.
Svako ima svoj odgovor i razlog za isti.

Isto kao vanila ili čokolada... 8-)

Bockie 21-08-2009 03:16 PM

STOP!

Everlasta znam bar 15 i vise godina...kucni smo prijatelji... Niko se ne svadja,ovakve razgovore smo imali milion puta...he,he:rotfl:

All times are GMT +1. The time now is 11:14 PM.