Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Monitoring (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=136)
-   -   Adam A7 vs KRK VXT6 (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=28986)

"7" 20-08-2009 05:05 PM

Re: Adam A6 vs KRK VXT6

Quote:

Originally Posted by Monroe/Rampart (Post 253464)
A, bome i je subjektivno mi?ljenje. Mislim, nisam nikad cuo nekog da su mu v/vxt serija Krkovi toliko lo?i.

...koliko ljudi toliko pari usiju :wink:... nisam rekao da su krk-ovi losi, naprotiv, odlicni... hi-fi zvucnici... 8-)

korenjak 20-08-2009 05:23 PM

A sta je to HI Fi? 8-)

Eomsy 20-08-2009 07:43 PM

E, Milos, te?ko da sam ti od pomoći (hvala na reply :) ).

Mogu samo reć da sam te?ki protivnik KRK-a, jer sam pun predrasuda!!! Imao sam prilike slu?ati dva modela jo? prije 2 god i od tada su mi se zamjerili (to je samo moje osobno mi?ljenje) ... A i imao sam prilike slu?ati ih usporedno sa Adamovcima kada sam ih kupovao. Kako sam pun predrasuda, nije me ni zanimao koji je model KRK-a (ali evo za te sam progooglo KRK-ov sajt i po izgledu, mislim da se radilo upravo o VXT6 modelu), ali bacajuć uho tako u par minuta Adamovci su mi bili malo bolje definirani .. krkovci zeru mutniji ... Da li je subjektivno mi?ljenje u startu prevladalo? Ne znam ... mo?da ... Ali sigurno znam da nisam pogrije?io kupovinom A7-ca :da:!!! Pa ako se i ti odluči? na iste, smatram da ni ti neće? .... Stari, rokaju do bola sa takvom čistinom da jo? sam ne vjerujem!!!

Sretno u kupovini ..

milos 20-08-2009 08:56 PM

Dosta glasova u korist A7 i poneki za VXT6...
Eomsy, svaki koment je dobrodosao - samo potvrdjujes ono sto vecina forumasa tvrdi a to je da je A7 ODLICNA kupovina !!!
Tnx sto si se prikljucio temi :wink:
Ovaj trovach Silicon me brine- pustio mi je buvu samo takvu pa se cesem :D:rotfl:

korenjak 20-08-2009 09:48 PM

ja sam na Adamima vec godinu dana

super sviraju

Krk nisam cuo

"7" 20-08-2009 09:52 PM

Quote:

Originally Posted by korenjak (Post 253510)
A sta je to HI Fi? 8-)

HIpik FIzikalac, prodaje kucu na klizistu... a ona stvarno malo presla... :da:8-)

... nego gukni ti koju o tim tvojim Adamima, hvali ih malo, vidis da se co'ek koleba :wink::D

"7" 20-08-2009 09:53 PM

Quote:

Originally Posted by korenjak (Post 253531)
ja sam na Adamima vec godinu dana

nisi silazio sa Adama godinu dana... uzasi promiskuiteta :rotfl::D:D:D:wink::grin:

Everbeatz 20-08-2009 09:56 PM

Quote:

Originally Posted by milos (Post 253449)
Sa druge strane dosta hvale i KRK VXT6- siroka stereo slika(mozes ga slusati i sa 2 metra) , dobar low end( progressive house je moj zanr ) i malo vise naglasen mid range.

Tebi treba dobar sub + nesto...sudeci po zanru

korenjak 20-08-2009 11:43 PM

Quote:

Originally Posted by "7" (Post 253534)
nisi silazio sa Adama godinu dana... uzasi promiskuiteta :rotfl::D:D:D:wink::grin:

uv navuko se sto cu :)

svira usi mi ispale oshle da zive u zvucnike ko puzevi u kucici

:)

silicon science 21-08-2009 12:11 AM

Quote:

Originally Posted by Everlast (Post 253535)
Tebi treba dobar sub + nesto...sudeci po zanru

Iz tog razloga (jer nemam novce a ne verujem ni Milos) cu i uzeti KRK-ove, low end bogme vishe end nego kod Adama (ali KRK 8 :wink:)...
Miloshe, znash i sam da je Adam super kutija, a KRK su deff mnogi potcenili po mom misljenju... Neces pogresiti sta god da izaberes, ipak je to tvoj lichni ukus...

All times are GMT +1. The time now is 04:59 AM.