![]() |
Re: ugradnja monitora u bas trap
Quote:
Upravo je suprotno... gde god ima mogucnosti da se tako nesto izvede ja cu to izvesti... imamo dva studija gde je tretman pripremljen za takvu ugradnju, samo kad vlasnik odluci da ne menja vise monitore... ugradicemo ih. U jednom smo to uspesno uradili i evo slike (nije jos zavrseno): http://www.bozoel.com/images/images/.../DSCF2490-.jpg Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
bogi |
Quote:
pozdrav bogi |
filter je filter a preset je specificno podesen filter :rotfl:
|
Quote:
|
Ja imam velike i ozbiljne monitore i ugradio sm ih u soffit. Moram da priznam da monitore koje imam vec 25 godina, posle ugradjivanja u soffit nisam mogao da prepoznam, naravno u pozitivnom smislu. Iako ima protivnika soffit ugradnje, svaki ozbiljan studio uglavnom ima soffit ugradjene monitore. Moguce je da je to klasicna ili zastarela skola, moguce je da ima i boljih resenja, ali ja sam ipak za ono sto je provereno, kad je akustka u pitanju. Na osnovu mog iskustva preporucujem, svako ko ima uslova za ugradnju monitora u soffit da se time pozabavi ali opet pod jednim uslovom da se trajno odluci za monitore koje ima, ako ih zeli promeniti onda je to problem.
Oko cele operacije mi je najvise pomogao Dema (koji se time ne bavi komercijalno-ali mu je zato pristup jako profesionalan) i jako sam mu zahvalan na uloznom trudu, entuzijazmu, profesionalizmu i da ne preterujem dalje, ali sve sto sama napisao je tako. |
Kako god svaki od vas absorbuje informacije..., nije to tako preprosto, pa da bude kako treba!!!
|
I nije prosto, malo proracuna, malo rada, i naravno nije svemirska tehnologija
|
... pa onda analogno svemirski tehnologiji; poznata(!) svemirska tehnologija nije baš nešto posebno!
... i nije kao soffit ugradnja zvučnika:D |
hallo svima.
ja ostajem na tome da je to super rjesenje. hvala braca tu sam da pomognem sa djelom nisam profesjinalac i drago mi je jer mogu na taj nacin jako konstuktivno pomoci. sto ne znaci da neradim to sto radim dobro u suprot. evo vam stranica http://www.emes.de/pageseng/emesframe.htm mozete malo prelistati zanimljive zvucnike. i imaju kako vidite orginal kako se kaze mjerenje u zidu. sa ovim odustajem u ovoj diskusiju ako ima neko konkretno pitanja neka se javi. pozz Denis |
... pa bila su konkretna pitanja:rolleyes:
|
All times are GMT +1. The time now is 03:39 AM. |