![]() |
Re: Cene masteringa u regionu
Quote:
O kome se radi? |
Sta ima veze ko ce da radi kad imaju "mrkli mrak" opremu i jos su toliko bitni da su tajna organizacija...
Tu ce moci da se masteruje samo preko dobrih veza... :) |
Quote:
Kada na pijaci kupujes kupus, sta te briga sto je baba ruzna! Pustis snimak kroz skupu opremu i sve bude super. Mislim ako stisnes dugme za super! |
A za dugme "do jaja" mora da se doplati, ali to moze samo ako se javis pravoj osobi sa foruma na PM... :)
|
A evo i jedan nov studio u Amsterdamu (mada nije tajni) i njihove cene http://www.amsterdammastering.com/Am...t_30_03_09.pdf
Mada sto neko rece, i ja sam vrlo zadovoljan snimcima koji su izasli iz "Fabrike 13", a koliko sam video cene, nije preskupo. Nevolja je jedino sto nisu tajni, pa mozda to nekima nece odgovarati jer gubi na exluzivi, ali fino zvuci... :) |
Quote:
Ko zna,mozda ta prema sama radi stari.... jos ako je kupljena na pravo mjesto ko ce ga znat,treba probat sve varijante:grin: A i ti si stariji kolega mozda te puste unutra da vidis kako to izgleda:rotfl: |
Quote:
Quote:
Quote:
RM |
Quote:
RM |
Ja samo pitam... pošto ne volim situacije kada lepo naručim pohovani kačkavalj, a konobar mi donese pohovane škembiće :rotfl:
Džaba što je dobra kafana, kad je konobar malo nagluv :) |
Quote:
RM |
All times are GMT +1. The time now is 01:47 PM. |