![]() |
Re: Koju grafichku...?
imam 8500gt i ne bi trebalo da se greje vise od 65-70 ?C
|
Kazu da se ove 9600gt kartice malo greju, ali sa druge strane treba im dodatno napajanje i trose dosta struje, a i cena im nije bas mala.
|
Quote:
Zar sumnjas u nas? :) Nije da sam protiv gemerskih karti u audio masinama (ugradili smo u nekoliko ruDAWa od 8800GT do 4870) ali ako vec imate audio masinu (podrazumijeva nesto manji airflow u kucistu zbog stishanih ventilatora) onda treba uzimati sa aktivnim hladjenjima, jer sa tim kartama se nije igrati po pitanju zagrijavanja. |
Quote:
in my posession :D moze i da potera neke dobre "stare" igre bez problema ponekad mada za to sluzi playstation! |
Quote:
Sad cu da narucim... samo da svane:D.. Hvala!!!!!!!!!!! |
Pojavile su se ove nove kartice iz green edition serije i kazu da se jako malo greju i malo struje trose (netreba im dodatno napajanje), a imaju performanse tek nesto slabije od klasicnih verzija, pa ko voli da ponekad nesto i odigra... :)
|
A zbog cega meni pishti 7300gt?
|
Vjerovatno imas MSI 7300GT , ili Gigabyte... One su, ovim redom, pishtile kod nas na testu (MSI najvise, Gigabyte srednje, dok na kraju nismo probali ASUS koji ni malo ne pishti). Ali cak i MSI sa svojim pishtanjem je znao da "umukne" kada ga stavimo u bilo koje od nasih adaptiranih ruDAW kucista ;) .
Graficke pishte kao i sve ostalo sto moze da pishti (napajanja, maticne ploce itd) zbog PWM naponskih regulatora, koji obicno imaju zadatak da jednosmjernu struju pretvaraju u impulsnu relativno visoke frekvencije (otuda i to pistanje, kada se javi mali prostor za rezonancu materijala od koga je napravljen) kako bi je transformisali ili bolje kontrolisali. |
Moja je Asus 7300Gt..:( Imam i jako dobro napajanje i kuciste....
|
Hm...pazi, desava se da jedna serija stigne ovakva, druga onakva, tako da me ne iznenadjuje sto kod tebe gotovo ista karta se ponasa drugacije.
|
All times are GMT +1. The time now is 04:29 PM. |