![]() |
Re: Mixer (controler) za cubase sa shto vishe kanala?
ma jok, hvala.. jezim se na behringer..
elem, imam ponudu za MACKIE digital x bus za 3500 eura sa uad I kartom.. shta kazete ljudi? ja stvarno ne znam kako ide cena te sprave a negde sam video da se prodaje i za 12 hiljada eura.. ova je polovna, i iz Bukureshta.. ne mogu da probam jer nemam pasosh, lik mi je slao snimak i sve deluje ok.. molim da mi se javite shto pre jer do ponedeljka moram da shaljem odgovor.. kakvi su vashi utisci? da li ste chuli neshto o toj spravi? znam samo da mi je profan sa faksa prichao da je uzeo to pa je hvalio, pa na kraju iznapushavao i skymusic i spravu jer je govno.. medjutim posle sam chuo da je dobio valjda pedalu iz skymusica pa je verovatno zato i tako reagovao.. mada opet, ne znam.. aj plz sad ste mi najpotrebniji |
help? :(
|
Quote:
Lele koje cene, a za dosta ovih firmi prvi put i cujem :) |
niko nishta?
ajte ljudi.. sada mogu da biram izmedju mackie dxb (x200) i tascam us2400 koji je jeftiniji a mackie ima dosta prednosti osim shto chujem da je bagovit dosta.. jel to toliko uzasno? |
car me 3 dana vrteo i na kraju prodao tascama, i to kad sam mu rekao da sam poslao pare nekom liku u cheshkoj ne bi li mu on prosledio pare preko paypala..
uzas znachi ipak mackie control universal +2 produzetka |
ima li neko ideju kako da dodjem do mackie control universal pro +2 ekstendera?
sky i artist nemaju |
Quote:
jedino polovno na ebay da nadjes ako hoces bas mackie .. |
Quote:
Quote:
RM |
Predji na Mac platformu, sa Cubase-om i uzmi Euphonih MC kontrolere i bog da te veseli...i odma' si preso u Pro ligu !!!
http://www.euphonix.com/artist/solutions/cubase.php http://www.euphonix.com/artist//prod...port.php#tour1 imas brdo videa i info na njohovom web sajtu.....ovo nisu igracke, by the way! Pogledaj "advanced set up video" da vidis kakvih fora sve ima...mozes i da kontrolises 2 DAW na dva kompjutera itd, itd.. Firma nije propala (kao Mackie..) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 01:54 AM. |