![]() |
Re: pa2x problem
Nismo se izgleda razumeli...kad sam pomenuo RAM mislio sam na taj problem kod PA800 a čini mi se da si mi ti dao odgovor na svoj problem sa pa2,al nije ni bitno...bitno je da je problem rešen
|
Re: pa2x problem
Problem ipak nije bio resen!
Klavijatura je radila jos oko mesec dana bez problema, a onda je pocela da pravi isti zaglup kao i ranije. Odnesem ponovo u servis... Ni manje ni vise, problem je bio u tome sto je crkla procesorska ploca, cija zamena kosta 400E! Ostavio sam klavijaturu, zamenili su i dobio sam garanciju godinu dana! U servisu kazu da se taj problem ne desava cesto na pa2x, vec da su nanjemu problem diode koje cesto crkavaju, a da je ovja problem tipican na pa800. Kako me je ovo bas namucilo, svrljao sam po forumima i nabasao na 15-ak njih koji imaju isti prob. sa pa800/pa2x. Nekom momku je pregorelo cak 30 dioda! Ljudi, verujte mi da samo za 10-min dok sam bio u servisu su dosla 2 momka (odn. 2 pa800) sa istim problemom. Ne bih da plasim nikoga, ali svako ko ima elementarne predstave o elektronici zna kako funkcionisu led diode. To da tek tako crkavaju je ozbiljan propust. Odmah sam se bacio na razmisljanje o Tyros-u 3, iako su mi u servisu rekli da se on isto toliko kvari, samo ga ima manje na trzistu, ja ne nadjoh ni jedan post sa problemima na temu Tyros! Pogledajte po netu, nisam slagao ni rec. Svima koji imanu pa800/2x zelim da nikada nemaju problem koji se meni desio. PS. Drugaru se desio isti problem na pa800. |
All times are GMT +1. The time now is 04:40 AM. |