![]() |
Re: Bubanj pomoc
Krekovani PT hoce da prave grdne probleme...!
I onda ja lepo nabavio M box mini. To nije M powered nego LE... koliko cujem to je isti k... samo je ovo za digidesign a ne za maudio...sto je opet isti k... Uz njega dodje PT le7.3 i radi do yaya i ne pravi bas nikakav problem! Bocnes usb i udri... za 250tak € i sprava i software oridzidzi... Jos jeftinija varijanta je M box micro i uz njega dolaze PT le ,nema inpute ali ti ni ne treba, ima samo izlaz za sluske ili sta vec hoces posto ima odlican output pa moze i kablicima na neko drugo slusanje. http://images7.thomann.de/pics/bdb/1...849484_800.jpg |
Vjerujem da ce to doci uskoro na red:wink:
Pa cu da ga kupim.. |
Quote:
Koji je bubanj? |
Bubnja ima kobinacija koliko hoces:grin:, adiktiv , ez drum, batery.:wink:
|
Quote:
Vec je bilo price na ovu temu, radili se testovi, obrtale faze itd :wink: i skontalo se bez sumnje da nema nikakve razlike u sabiranjima ovih programa... znaci cini ti se...:wink: Pozz |
Quote:
Pa zasto kazes krekovan PT? Pa M powered je legitimni Digidesign-ov softver? Mislim ako imas m audio kartu mozes da ga skines legalno sa njihovog sajta ne moras da krekujes nista ? E ja nesto razmisljam o tom PT micro jesi koristio to? Znaci koliko sam ja ukacio on je oko 100/150e i nema nista vec se samo koristi kao dongle da bih pogao da pokrenem PT le a ja uredno koristim moju emu 1820 ? |
ne možeš. PT radi isključivo sa svojim hardwerom. jebiga.
pičke |
Pa da ali ako imam njihov hardver znaci taj pt micro koji se ukaci u usb port i koristim moju kartu koju vec imam ? Ja sam razumeo da za to i sluzi taj micro mozda sam nesto lose ukacio
|
Da da u pravu si upravo sam procitao na njihovom sajtu
"Mbox 2 Micro features analog outputs only. For a Pro Tools LE analog recording solution, check out the Mbox 2 Mini, or another member of the Mbox 2 or 003 families." |
ne vidi PT nikakve karte osim svojih. šta ima na njoj, sa tim radi, štagod ti zakačio za kompijutor
|
All times are GMT +1. The time now is 01:56 PM. |