![]() |
Re: laptop za produkciju?
ako ces da koristis fw kartu obrati paznju koji fw chip taj laptop ima....
|
Za te pare, bolje kupi stariji, ali kvalitetniji laptop, nego noviji nize klase.
|
nemoj da uzimas dell nikako jer nisu lepo odradili podrsku za realtime audio i video, ja imam problema kao i gomila ljudi, desava se pucketanje i ostala s*anja.
postoji resenje u pauziranju acpi.sys threada kada sve savrseno radi, ali mislim da je to previse cimanja za laptop tako poznate firme. :banghead::banghead::banghead: u svakom slucaju, precesljaj prvo forum firme ciji laptop kupujes, a takodje i forum proizvodjaca kartice, pre svega deo foruma sa bagovima i problemima. |
Quote:
|
ja imam acer 5920g, 2.2 GHz, 2 Gb rama, sve intel, radi odlično, a ima i mini firewire:grin:. Model je s početka pro?le godine pa bi ga i mogao naći negdje na oglasniku za te pare.
|
Quote:
Ja takodje imam problem sa prekidanjem i puckanjem na laptopu, pa me interesuje kakvo pauziranje je u pitanju i kako se izvodi? |
Quote:
ne bih smeo da ti preporucim ista zato sto ne znam koji laptop imas, ali ja konkretno resavam stvar pomocu process explorera ili process hackera. |
Laptop je acer Extensa 5635G (core2duo t6600 2,2ghz, 4 giga rama, 500Gb hard ...)
Proverio sam i sa latency checker-om i latencija mi je oko 270ms. U pikovima ide do 470-480ms. Program sam pokrenuo dok je rado Cubase i gurao kanale. Medjutim iako je latencija u "zelenom" ja sam imao prekidanja. Doduse bilo je jedno dva-tri puta da je latencija skocila na 2800ms, ali tada nije bilo prekidanja :shock:. Mislim da je skakala kada sam pozivao neke vst-e. Inace iskljucio sam i mreznu i vajerles i integrisanu, mada i kada ih ukljucim sve je isto ....bedak :(. |
proveri na acer forumu da li je jos neko imao takvih problema, ili na forumu proizvodjaca zvucne kartice
|
Ma djavola 2800ms, ide i do 65000ms(sezdeset pet hiljada) :shock: u pikovima i to skoro svaki put kada pozovem neki vst ili vsti (prekine na trenutak muziku, pa opet nastavi). Pikuje povremeno i kad nista ne diram.
|
All times are GMT +1. The time now is 01:23 PM. |