![]() |
Re: wireless system for bass
gutar bug je komplet... naravno upakovano u 2 kutije, u jednoj je resiver u drugoj transmiter, kao uostalom i sa svakim wireless sistemom...
|
Ja imam Akg Wms40 Pro i toplo ga preporucujem
|
|
Izvini sto nisam odgovorio ranije, Pro Single GB Set ISM3, i Ne znam dal sam ja nenormalan, to se kosi sa svakom logikom i zdravim razumom ali imam trip da mi bolje "izlazi" bas sa njim, mnogo mi je lakse za sviranje
|
A sviram u Herceg Novom od 10 jula do 15-og avgusta tako da mozes da dodjes da probas, taman mozes da probas i sansamp rbi, ne moras uzimati ampeg kutiju, ovo ce ti spasti puno para koje bi dao na tedonal i razne druge kreme za kicmu. Da ne spominjem da je sprava ful analogna, zvuk-ma smrdi na pojacalo. Stanem ispred razglasa zatvorim oci i imam trip da je iza mene ampeg frizider
|
Obavezno mi ostavi podatke da ti se javim.
A što se tiče pojačala - isključiv sam po tom pitanju.Ampeg i ništa više.Ali probaću ;) hehe Za mene kombinacija do bola Ampeg SVT-CL + Onaj 810 - kutija -osam desetki ili četiri desetke 410 . Jbg :) |
Naravno, to je kombinacija-kako je Bog rekao. Ipak, videcemo se tamo, probaces, cekam reakciju, ja vec tri dana jedva cekam da idem da sviram (:shock:) koliko sam odusevljen
|
hahhaha show !
|
All times are GMT +1. The time now is 11:43 AM. |