![]() |
Re: Plavi ekran
Leopard 10.5.6 prede ko macence :wink:
Tigera nikada nisam probao ali sam cuo da je ultra stabilan OS. Verujem da ce ti se svideti nove funkcije kao sto su Expose, Spaces pa i Time Machine u Leu... |
Gdje ode rasprava!:rolleyes:
|
Quote:
|
Quote:
|
Probaj da izmjenjas pozicije UAD i Pulsar karti...btw kako mozes da imas 2UADa i 2Pulsara, kada nijedna P5Q ploca nema 4 PCI slota ? (vjerovatno ti je jedan uad pci-e ? ) Da se i ja unaprijed izvinim na offtopicu i da javim slowstaru da je koleza Milos sve te nepravilnosti u vezi Safarija pronasao radeci na novoj OSX Leopard platformi na ruDAWu (covjek je genije za te stvari i kao sto vidis, provjerava svaku sitnicu) ;) |
Obadva UAD-a su pci-e mogu zamjeniti jedino FW sa nekim od Pulsara.Pimjetio sam kada koristim druge alikacije pa se vratim na Cubase onda znade za?tekati.To uspijem rije?iti tako da isklju?im Scope i ponovo pokrenem.I onda sve radi kako treba.Vjerojatno su u pitanju novi driveri.
|
Evo samo da obavijestim da ima rje?enje za Cubase.Tko ima problema sa-"Application Cubase 5 has caused the following error: DCOM connection to program 'Synsopos.exe' failed. Error: The server threw and exception."
Rje?enje: Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 08:03 PM. |