Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Promocija radova (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=94)
-   -   McMarko feat Sky Wikler (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=28008)

Arthur 11-06-2009 09:47 PM

Re: McMarko feat Sky Wikler

vidiš, meni to nije palo na pamet, a veoma sam veliki fan popajev.

supersonic 11-06-2009 10:38 PM

muzika kida !

Jan 12-06-2009 12:44 AM

Quote:

Originally Posted by Arthur (Post 248309)
vidi?, meni to nije palo na pamet, a veoma sam veliki fan popajev.

Evo cista ilustracija, ne lici meni na ranije Popajeve radove, ali mi lici na ono sto danas radi

http://www.sendspace.com/file/uenzvw

bassystem 12-06-2009 01:26 AM

e, jbg....a ja mislio da nas neće provalit' ?to krademo popajeve ideje

:)

Jan 12-06-2009 03:10 AM

Quote:

Originally Posted by bassystem (Post 248318)
e, jbg....a ja mislio da nas neće provalit' što krademo popajeve ideje

:)

Ko je reko da kradete:S
Nisam reko to, nemoj mi izvratati reci, samo sam rekao da mi je doticni MC preslikani Popaj, sto bi znacilo da mi lici na Popajev rad, narocito na danasnji njegov rad...
A svako ko se iole bavi repom ce prepoznati slicnosti u takozvanom delivery-u sto je jedna od najbitnijih stvari kod jednog MC-ija.
A i btw, na zadnjem albumu Popaj ima pesmu "Dok mi se pivo ladi" :), mada nema nikakve veze sa ovom doticnom pesmom...
Opet muzika mi je super, Vikler ko i uvek super, MC mi se ne svidja...
Pozdrav

balthazaar 12-06-2009 03:57 AM

Quote:

Originally Posted by Jan (Post 248321)
Ko je reko da kradete:S
Nisam reko to, nemoj mi izvratati reci, samo sam rekao da mi je doticni MC preslikani Popaj, sto bi znacilo da mi lici na Popajev rad, narocito na danasnji njegov rad...
A svako ko se iole bavi repom ce prepoznati slicnosti u takozvanom delivery-u sto je jedna od najbitnijih stvari kod jednog MC-ija.
A i btw, na zadnjem albumu Popaj ima pesmu "Dok mi se pivo ladi" :), mada nema nikakve veze sa ovom doticnom pesmom...
Opet muzika mi je super, Vikler ko i uvek super, MC mi se ne svidja...
Pozdrav

ne pravdaj se sad

napao si ih da kradu popajeve ideje...kasno ti je sad :)

inače...mogli ste malo smisliti hukastiji refren , ovaj je...nekako...prosto nije hukast...možda prođe ovoga ljeta, ali ništa dalje vam ne mogu prognozitati...ocjeća se nekako da je pjesma na brzinu rađena...sve je super, ali nisam ništa zapamtio iz svog teksta što su gospoda izdeklamovala :confused: a, valjda bi repčina trebala da izvali neki zonfa...meni ne radi priča...muzika je super, ali u ovom slučaju je ona u drugom planu...sve nekako ide prebrzo...izdeklamuje svako svoje i kraj, a posle ne znaš ni šta si čuo...jedini motiv koji sam zapamtio je " da mi sve ide kao pivo" , to je kul motiv, ali je , po meni, valjalo da bude malo naglašeniji i upakovan u neki melodičniji refren....

alavuk 12-06-2009 08:49 AM

dacu ja tebi hook i motiku ... sad bi svi da budu (mrki reperi) dabear ,

balthazaar 12-06-2009 10:36 AM

ha ha ha...valjda mrki medvedi? :)

inače, šta znam.....sinoć sam se bio malo zarakijao pa mi je proletjela za tren i sjecam se da sam zapamtio da marko pominje da "neko zna bolje njegove tekstove nego on", i sjećam se da se u refrenu pominje "da mi sve ide kao pivo"... ja rep pjesmu procjenjujem na taj način - po tome šta zapamtim iz teksta posle prvog slušanja ;) Kao npr iz jedne pjesme pomenutog gospodina Vudua - Imamo samo lenjinizam, mi smo lenja pokolenja - spavamo i štetamo po sobi kaaao Baltazar :):):wink: Stvarno zanimjiv rep tekst nisam čuo godinama, a Popaj je za mane nepreveziđen...što se muzičkog dijela tiče. mislim da ne treba komentarisati da je to Dragan uradio odlično!

eee da...inače od novijih rep tekstova najčešće ne zapamtim ali baš ništa, jer su posve dosadni...znam da Đus u jednoj pjesmi pominje da se "..reperi uvlače u kućice..." :) samo se vrte jede te iste teme...ili smo ljuti na cijeli svijet , ili smo mnogo opasni i kul, ili pijemo pivo duvamo travu i jedemo sarmu...:)

inače, posle žustrog nadglasavanjaa sa samim sobom, mogu reći da je možda i najbolji rep tekst sa ovih prostoa "Stanar"....Stanujem u zgradi od metara pedest. Na šipovima stoji , jer ispod nje je treset...taj tekst i sad znam čitav...znam i "Zalazak sunca budi nove nade" ;)

kejkz 12-06-2009 11:18 AM

da se jos malo proseres, mogao bi napraviti kulu

balthazaar 12-06-2009 11:21 AM

i to Vavilonsku ;)

All times are GMT +1. The time now is 11:40 PM.