Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   Kada ce Grandu doci kraj?!?!?!?!?! (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=27978)

Everbeatz 18-06-2009 12:03 AM

Re: Kada ce Grandu doci kraj?!?!?!?!?!

Quote:

Originally Posted by Geronimo (Post 248074)
Pitam li se koliko jos treba da prodje vremena da neko baci bombu na Pomenutu Muzicku kompaniju da zaustavimo vise ovaj sund??!!

Dokle god ima onih koji bi da resavaju stvari bacanjem bombi na druge koji im iz nekih razloga ne odgovaraju nece biti pomaka..

Daj ti neku drugu, kvalitetniju ponudu narodu koji bi da slusa nesto drugo, pa "uteraj" grandovcima na taj nacin...

LACKY 18-06-2009 01:39 AM

Quote:

Originally Posted by Everlast (Post 248663)
Dokle god ima onih koji bi da resavaju stvari bacanjem bombi na druge koji im iz nekih razloga ne odgovaraju nece biti pomaka..

Daj ti neku drugu, kvalitetniju ponudu narodu koji bi da slusa nesto drugo, pa "uteraj" grandovcima na taj nacin...

Da, slazem se sa tobom. Ali mislim da ce Grandu doci kraj kada i bilo kom main stream-u uopste. Tj. kada propadne MTV!

alavuk 18-06-2009 01:53 AM

hmmm mozda ti se i obistini "crna slutnja" posto se nesto naculo da mtv kao sve vise i vise pocinje da ulaze u "Reality show" emisije tako da ce da izbace muziku tj da je smanje doduse na americkom mtv-u ne znam za evropski ...

balthazaar 18-06-2009 03:27 AM

i posle Granda biće Grand! ;)

o grandu bi mogli da se prićaju vicevi kao o Čak Norisu

Postoje cia, mosad i grand.

Grand izaziva nemire u Iranu!

Čak Noris radi za grand!

Grand kupio većinski paket akcija u Microsoftu!

Sprema se novi OS - grandows!

Kupio sam vintage synth - Moog Grand!

idekius 18-06-2009 03:42 AM

Hmmm... Grand je stvarno u?as! Don Kafa je puno bolja, mada su i nju iskvarili u poslednje vreme... :)

balthazaar 18-06-2009 03:47 AM

Quote:

Originally Posted by idekius (Post 248671)
Hmmm... Grand je stvarno u?as! Don Kafa je puno bolja, mada su i nju iskvarili u poslednje vreme... :)

ja ne tro?im te kahve ;) Kod mene se piju samo iz lokalnih pr?ionica...kupim po nekolike, pa onda miksam kao pravi profesor Baltazar....a kad mi u kesi pretekne posle miksanja - zatvaram ?tipavicom da ne izlapi :D

idekius 18-06-2009 04:44 AM

Mixanje bez kafe nije mixanje :wink:
Inače, opasno bi bilo kada bi te ?epelj pozvao na kaVu. Taj me?a V i R :D

balthazaar 18-06-2009 04:54 AM

e sad ću vala da skuvam još jednu :) Čudno je to kad legneš u sedam na veče, a probudiš se u četiri ujutru :D

e, al ja sam ti sad zborio o tehnikama miksanja kave :) Da dobiješ svoj ukus :) Kupiš nekolike,pa iz svake po malo u neku zdjelicu , a ono što ostane zatvaraš štipaljkom ;)
hehe..nekad bude bljuvotina, a nekad bude vrh..;) kao i svako miksanje :P

balthazaar 18-06-2009 08:16 AM

reću ču vam samo jedno...

Grand Piano! ;)

idekius 18-06-2009 03:33 PM

Da... i ja to ka?em... Gvand Piano :D

All times are GMT +1. The time now is 06:29 PM.