![]() |
Re: Kada ce Grandu doci kraj?!?!?!?!?!
Quote:
Daj ti neku drugu, kvalitetniju ponudu narodu koji bi da slusa nesto drugo, pa "uteraj" grandovcima na taj nacin... |
Quote:
|
hmmm mozda ti se i obistini "crna slutnja" posto se nesto naculo da mtv kao sve vise i vise pocinje da ulaze u "Reality show" emisije tako da ce da izbace muziku tj da je smanje doduse na americkom mtv-u ne znam za evropski ...
|
i posle Granda biće Grand! ;)
o grandu bi mogli da se prićaju vicevi kao o Čak Norisu Postoje cia, mosad i grand. Grand izaziva nemire u Iranu! Čak Noris radi za grand! Grand kupio većinski paket akcija u Microsoftu! Sprema se novi OS - grandows! Kupio sam vintage synth - Moog Grand! |
Hmmm... Grand je stvarno u?as! Don Kafa je puno bolja, mada su i nju iskvarili u poslednje vreme... :)
|
Quote:
|
Mixanje bez kafe nije mixanje :wink:
Inače, opasno bi bilo kada bi te ?epelj pozvao na kaVu. Taj me?a V i R :D |
e sad ću vala da skuvam još jednu :) Čudno je to kad legneš u sedam na veče, a probudiš se u četiri ujutru :D
e, al ja sam ti sad zborio o tehnikama miksanja kave :) Da dobiješ svoj ukus :) Kupiš nekolike,pa iz svake po malo u neku zdjelicu , a ono što ostane zatvaraš štipaljkom ;) hehe..nekad bude bljuvotina, a nekad bude vrh..;) kao i svako miksanje :P |
reću ču vam samo jedno...
Grand Piano! ;) |
Da... i ja to ka?em... Gvand Piano :D
|
All times are GMT +1. The time now is 06:29 PM. |