Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=109)
-   -   Machinedrum bd synth!!! (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=27682)

Mika Technika 18-05-2009 07:47 PM

Re: Machinedrum bd synth!!!

ahahahahahah :D sound bank :D smorice se masa kada bude skidala toliki fajl:rotfl:

Rhino 18-05-2009 08:04 PM

Thanks Gregor, skidam:wink:

alavuk 18-05-2009 08:19 PM

takodje zavaljujem , inace ocekivao sam ne znam ni ja koliki fajl kad ono 89 mb-a ... :D

gregor z 18-05-2009 09:00 PM

pa zip je.....ima puno ti?ine izmedju.......ja sam samo uzeo ma?inu......podesio levele.....i i?ao preko soundova.......tako da nisu ni?ta procesirani......

Ali to su svi soundovi koji su bili na ma?ini.......

Imam jo? tih stvari ako nekog zanima......snimio sam zoom streetbox....mogu ga uploadat.....imam i cijeli Jomox Airbase 99.......koji je malo veči pa ne mo?e na yousendit.......ako ima neko neku ideju gde da stavim......:wink:

Pozdrav,

G

cucko 18-05-2009 09:19 PM

Hvala ti sto si svoj trud podelio sa nama.

Mika Technika 18-05-2009 09:23 PM

Quote:

Originally Posted by gregor z (Post 246328)
pa zip je.....ima puno ti?ine izmedju.......ja sam samo uzeo ma?inu......podesio levele.....i i?ao preko soundova.......tako da nisu ni?ta procesirani......

Ali to su svi soundovi koji su bili na ma?ini.......

ja ne znam da li si ti podesavao nesta(ili neko drugi), ali neki od ovih sound-ova(vecina) su porocesirani(fx-ima, reverb, delay itd.), izgleda da si i rom machine snimao, ovih lfo sci-fx soundova nema kao default machine, default machine sa kojima se rade zvuci su cisti, ne znam sta si radio ali ovo nije default, ovde ima cak i distorzije(na nekim zvucima) sto nije default ukoliko sam ne aktiviras.

silicon science 18-05-2009 09:48 PM

Quote:

Originally Posted by gregor z (Post 246328)
Imam još tih stvari ako nekog zanima......snimio sam zoom streetbox....mogu ga uploadat.....imam i cijeli Jomox Airbase 99.......koji je malo veči pa ne može na yousendit.......ako ima neko neku ideju gde da stavim......:wink:

Pozdrav,

G

Gregore, izguglaj "Drop Box", instaliraj i sve ce ti biti jasno... :):wink:

gregor z 18-05-2009 09:57 PM

Quote:

Originally Posted by Mika Technika (Post 246331)
ja ne znam da li si ti podesavao nesta(ili neko drugi), ali neki od ovih sound-ova(vecina) su porocesirani(fx-ima, reverb, delay itd.), izgleda da si i rom machine snimao, ovih lfo sci-fx soundova nema kao default machine, default machine sa kojima se rade zvuci su cisti, ne znam sta si radio ali ovo nije default, ovde ima cak i distorzije(na nekim zvucima) sto nije default ukoliko sam ne aktiviras.

......kad je bio Gerber kod mene u studiu....donijeo je Machinedrum......i ja sam ga pitao da li si mogu snimit samplove....vidio sam mašinu prvi put....i išao sam samo preko njegovih banki.....to su u biti njegovi settingi...nisam se opterečivao sa efektima etc......samo sam snimio sve što je bilo gore......:D

A u biti ne znam kako bi morala inače zvučit......i kako se skida efekte....:rotfl:

Pozdrav,

G

Mika Technika 18-05-2009 10:00 PM

Quote:

Originally Posted by gregor z (Post 246336)
......kad je bio Gerber kod mene u studiu....donijeo je Machinedrum......i ja sam ga samo pitao da li mogu snimit samplove....vidio sam mašinu prvi put....i išao sam samo preko njegovih banki.....nisam se opterečivao sa efektima etc......samo sam snimio sve što je bilo gore......:D

A u biti ne znam kako bi morala inače zvučit......i kako se skida efekte....:rotfl:

Pozdrav,

G

eee, u tom grmu lezi zec :wink: tako reci!
znam ja kako treba da zvuci, zato ti to i kazem, prilicno je procesovano!

silicon science 18-05-2009 11:30 PM

Uf kako samo Machinedrum moze da zvuchi, aj Miko "spusti" neke loopove da chujemo ljudi :D:)

All times are GMT +1. The time now is 04:13 AM.