![]() |
Re: Koliko ima koga/cega na forumu?
Quote:
kakvo je ovo vredjanje !!???? Ja sam presao na 4 prsta jos odavno !! (3 na desnoj, ukljucujuci palac i 1 na levoj!!) ajte molim vas.......! |
Bojim se da ce krajnji rezultat biti: 5000 doktora, a amateri, takvih na forumu nema!
|
Quote:
Postoji li mogucnost da pise ispod avatara? Ak nist drugo mozemo dogovorit pravilo da to stoji u potpisu. |
Quote:
|
Quote:
|
ja sam fizios, ali od toga nema leba ovde, pa sam se upustio u produkciju... mada i od toga ne moz' da se najedes leba jer se zna ko ovde drzi monopol...:banghead:
|
Quote:
ako neko stavi da svira gitaru, ko zna koliko je dobar / objektivan / nabada / nadobudan / talentovan..itd.. svi su ovde neki "producenti"!!..... losi / dobri / sa iskustvom / bez... E sad, ja znam par ljudi koji nemaju veze sa programiranjem / produkcijom / sviranjem - ali imaju SUPER IDEJE! radio sam sa dvojicom ovde, i njima su padale na pamet stvari koje meni nikad ne bi pale na pamet...ili bi pomislio da to nemoze ili nesme da se radi...a ispalo super na kraju! Drugo - koliko ko ima vremena / volje da radi kolaboraciju...i kako znati da li se samo gubi vreme... ko sto rekoh...moze da bude korisno, a i ne mora.... |
da se prekrstimo dva puta popijemo jednu ljutu i da probamo
|
bubnjar...produkcijom se bavim koliko umem i stignem...:confused::ups:
|
Quote:
Znači, jedan od onih ?to se najče?će dru?e sa muzičarima :) |
All times are GMT +1. The time now is 04:58 AM. |