![]() |
Re: Reason goes further... Propellerheads DAW
ubacen i novi mikser sa "normalnim" faderima :wink:
nadam se da ce sve zajedno zvucat bolje nego sto izgleda |
Hmm...u 2009. godini izbace jednostavan audio recording program kakvi su dostupni vec godinama u velikom broju (cak i free) i odjednom svi Reason useri sretni kao da je u pitanju revolucija :banghead:
Izgleda da Propellerheadsi imaju ne samo Reason kao zatvoreno okruzenje vec i korisnike zatvorenih pogleda. Ne trazim kavgu ali ljudi ovo je Reason trebao imati jos godinama prije. Sad su oni to zapakirali u novi proizvod i kao prodaju pod novo. Fino fino... Ocekivao sam vise od propellerheadsa... |
Ne vidim zasto je limitiranost koju Reason ima losa?? Zapravo mu je to i najveca prednost..
|
kad bi kojim slucajem Reason nudio svoje instrumente kao zasebne VST pluginove kojeg bi ste najradije imali?
meni je Thor broj 1 :) |
Quote:
Dakle mislio sam na ljude koji pricaju kak je ovo sto se najavljiva super cool. Gle 2009 godina je. Ja ne pricam o Reasonu. Ovo je banana. Hoces jos jednu sretnu vijest. Dongle protected!!! Super! Audio recording+Reason FX+ Nema VST podrsku +Dongle = mega glupost upakirana u fini marketing. Toliko o tome kak su u Propellerheadsu nekad govorili da nikad nece koristit dongle.... :rolleyes: Sad ce reci mislili smo samo na Reason. A jednog dana ce i Reason imati dongle i sve pet... Pitam se samo koliko su platili onim ljudima na videu (ima na youtube) da idu "woooow" gledajuci u Record i snimajuci gitaru. Ajme meni pa audio recording postoji vec godinama. Super, zbilja super. Eto o tome pricam. Ne o Reasonu... |
Facts...
Quote:
|
Quote:
Ipak, VST support iliti otvaranje je neophodno ako zele da prezive i zgrabe veci market share (pa "smesni" FL Studio ih je pregazio). Eventualno, obzirom da Reason kreira relativno mali razvojni tim, mozda ce se u doglednoj buducnosti pripojiti nekoj vecoj firmi ili hardver proizvodjacu kao Steinberg/Sonar/eMagic i evoluirati u nesto bolje. |
Quote:
|
Propellerheads su se krenuli razvijat u jedinom mogucem smjeru koji im je ostao (snimanje), a tu su zagazili u teritorij sa puno jakih igraca.
Ja bi pricekao da izadje Record ili da se barem pojave prve recenzije/video clipovi pa da mozemo davat neke konkretnije komentare, ovako prica lagano skrece u standardno za i protiv prepucavanje |
nisam odusevljen
po mom misljenju, midi out bi im bio mnogo bolji korak |
All times are GMT +1. The time now is 02:10 AM. |