Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Software (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=84)
-   -   Download Microsoft Windows 7 Release Candidate (za D?. 1 god.) (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=27507)

Danny Lou 06-05-2009 08:43 PM

Re: Download Microsoft Windows 7 Release Candidate (za D?. 1 god.)

ne razumijem... pa meni xp i dalje do jaja radi (da kucnem u drvo)...

Khan 06-05-2009 09:26 PM

:rotfl:Ma ljudi, ja sam potpuno spreman da budem dobro placen da testiram neciji software u trenutcima dosade... Koliko god beta testinga da urade, trebace im jos par godina da 'prohoda', to svi ovde znaju, a i to zahvaljujuci uglavnom posvecenicima tweek-ovanja iz nase i video branse...

kravadinka 06-05-2009 10:43 PM

Ako uzmemo u obzir da je to Vista sa jacim SP koja je stara vec par godina, pa jos tih par godina da je utweakuju, mnogo im nesto treba da naprave taj savrseni sistem...

LACKY 07-05-2009 12:09 AM

Pa 7-ica nije nova platforma. To je logican nastavak ili ti utwak-ovana Vista.
A i djoku ce da dobiju iformacije od mene.

ProkDu 07-05-2009 10:20 PM

Quote:

Originally Posted by quake (Post 244994)
:rotfl::rotfl:

:rotfl:

Stvarno je kr? ovaj novi operativni sistem, evo juče na jednoj instalaciji Win7 je prihvatio sve drajvere koji su inače za Windows XP (zvučna, grafička, ?tampač prastari, ...) i sve radi perfektno. ?ta to znači? To znači Viva La Win7. Moći ću i dalje da koristim svoj prastari hardver. 8-) Naravno, kad ga budem instalirao na svojoj makini.

A, sada ne?to sasvim drugačije.
Evo čim nad?em ne?to ?to ne valjia, če pljucnem i ja malo po ovime najboljem operativnom sustavu koji je M$ ikada smi?ljao. :rotfl:
E da, če da javim i ako telemetri se mo?e isključiti, tako da privatni podaci budu za?tičeni.

pozdrav

zlobisha 07-05-2009 11:07 PM

Je l' probao neko x64? Ima li problema sa drajverima u istom? Kako radi DAW?

Danny Lou 08-05-2009 05:22 AM

Quote:

Originally Posted by ProkDu (Post 245207)
Stvarno je kr? ovaj novi operativni sistem, evo juče na jednoj instalaciji Win7 je prihvatio sve drajvere koji su inače za Windows XP (zvučna, grafička, ?tampač prastari, ...) i sve radi perfektno. ?ta to znači? To znači Viva La Win7. Moći ću i dalje da koristim svoj prastari hardver. 8-) Naravno, kad ga budem instalirao na svojoj makini.

care to o cemu ti maslas je vjerovatno vezano za igre... radim na xp sp2 (nije saren, izgleda kao win2000) u nuendu 3 na abit aw9d-max, quadcore extreme, 4gb rama, 160 gb wd raptor i + 2x320gb baracuda i sve savrseno radi (da kucnem)... hoces reci da je ovo prastari hardver? care nije to pentium 1 iz 93`.... da je mozda los? koga boli djoka za novi sareni win ako ovaj dobro radi? dajte ljudi oladite malo sa tom windows manijom, to je cista glupost. mozes misliti prepoznao win 7 drajvere od win xp (WOOOOW!), pa ista ih je kompanija radila!!! bilo bi suludo da ne prepozna! da ne kazem da pola plugina (koji nama trebaju) nije radilo na visti ili je pravilo sranje + sto je zauzimala tonu gb memorije...
imam jednog slicnog pacenika u okruzenju, drag mi je kolega ali je skoro pukao 700 evra za graficku na kojoj ce sigurno pasti 400 evra za 2 mjeseca, bolje da je dodao jos malo i uzeo PS3 za sebe i za djecu kad se ozeni... mislim nemam nista protiv toga ali kad se takav pametnjakovic nadje pa mi nesto proziva sistem, onda mi se kosa podigne na glavi....
samo ti teraj svoju sarenu makinu... neka bude sto sarenije...

ProkDu 08-05-2009 08:26 AM

Quote:

Originally Posted by Lou (Post 245225)
mozes misliti prepoznao win 7 drajvere od win xp (WOOOOW!), pa ista ih je kompanija radila!!!

Da, op?te je poznata stvar da Microsoft radi domaći zadatak za proizvođače hardvera ?irom sveta tj. pi?e svima drajvere za harver (hiljade različitog hardvera). Evo na primer za grafičke karte. Kad hoće? da skine? drajvere za nVidoju i Atoja ti ide? na Microsoft sajt, zar ne?

A kad ne pi?e drajvere za proizvođače hardvera, ako ima vremena, Microsoft pi?e kod za operativne sisteme i stotine svojih aplikacija. :rotfl:

Quote:

Originally Posted by Lou (Post 245225)
mislim nemam nista protiv toga ali kad se takav pametnjakovic nadje pa mi nesto proziva sistem, onda mi se kosa podigne na glavi....
samo ti teraj svoju sarenu makinu... neka bude sto sarenije...

Ko ti je bre prozivao sistem? :banghead::rotfl:
RTFP (Read The Fucking Post) :banghead:

@offtopic
Probaću za par dana na toj ma?ini gde je Win7 32-bit kako radi Nuendo.

pozdrav

ProkDu 08-05-2009 11:44 AM

Windows 7 multi touch

Bez komentara.

<object width="500" height="405"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/iTABGen4Ckg&hl=en&fs=1&color1=0x2b405b&color2=0x6b 8ab6&border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/iTABGen4Ckg&hl=en&fs=1&color1=0x2b405b&color2=0x6b 8ab6&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="500" height="405"></embed></object>

awacs 08-05-2009 12:30 PM

[quote=ProkDu;245238]Windows 7 multi touch<object width="500" height="405">

Znači sada ćemo moći da rastegnemo bas bubanj na 43 inča bez frke...

All times are GMT +1. The time now is 06:34 PM.