![]() |
Re: Ha, ha.Smesno za medalju
S tim da u sustini Piggy nema veze sa zenama, al dobro...:)
|
kako nema, pa to je sustina pesme ??? :shock:
|
Verovatno onda i March of The Pigs ima "zensku" konotaciju:)...TDS je konceptualni album..probaj da ga slusas na taj nacin, a i manje bukvalno:)
|
svehjednoh, march of pigz isti fazon, ne bih se slozio sa kolegom :D
jeste konceptualan, za*hebala ga riba pa covek snimio ceo album u tom konceptu, nema sanse da je ista drugo:da::rotfl: demantuj me bas bih voleo da cujem ista drugo (uf jbt, al grmi, sprzice mi se teknika sva) jel cuo neko grom sad kako je opalio??? :shock: |
Njega je zajebala neka jos i na Pretty Hate :D
Sad, koliko vidim, mu idu na nerve globalisti i ekonomska kriza:D Uglavnom, Trent je jedna jako nezadovoljna osoba:) koja je iznjedrila prilicno genijalne note u periodu droge, alkohola, bunta protiv katolicizma i sjeb..og zivota TheDownwardSpiral je genijalan album koji govori o nekim apstraktnim silascima niz spiralu bola, tuge i ojadjenosti vise uzrokovanim odredjenim supstancama, nego musko-zenskim odlomcima iz zivota :) ..a koliko sam mogao da vidim i pi..ka od coveka..bar tako kazu oni koji ga poznaju:) ...zesci offtopic... |
zeshche oftopicharenje, oh da :D
Quote:
sad dal je pichka, to niko ne zna osim njega samog, ljudi kao sto je on misle 300 na sat i menjaju stavove nonstop erotic cabaret, uglavnom da se vratmo na temu, oh -da, riba je smesna za medalju :D ... ili nije ???? :shock: mei je bash slatka, svinjchica jedna :D |
Face it... Trent je emo. Ali mi ga i volimo zato ?to je emo. :p
On je jedan od onih ogorčenih ?to se bore i koprcaju. :) Inače, uz InsaneEyes sam ?to se konotacije tiče... :D |
All times are GMT +1. The time now is 12:59 PM. |