![]() |
Re: Kompresor de code -ili kako uistinu razumjeti kompresor i njegove parametre..DRUG
Quote:
uf! ovo sve print, pa na zid :kissing: |
Re: Kompresor de code -ili kako uistinu razumjeti kompresor i njegove parametre..DRUG
Konacno da procitam objasnjenje bez da prevodim sa engleskog ono sto se prevesti ne moze.Zelim ti jos puno ovakvih postova.
|
Re: Kompresor decode -ili kako uistinu razumjeti kompresor i njegove parametre
Bilo bi dobro da se ovo prebaci i u tutorijale, u svakom slucaju puno hvala.:)
|
pure gold, kompletan princip mogu koristiti i producenti elektronske muzike podjednako.
million dollar thread |
Quote:
|
|
extra!!! u ovom Denyken-ovom delu foruma, prilicno se moze nauciti :grin:
i obogatiti znanje :grin: |
Ne mogu a da ne čestitam Denisu na ovakvom trudu i zdravom stavu!
Svaka čast!!! A čestitke i onome ko ga je predlo?io za gosta... Zaista sam prijatno iznenadjen! |
Zamolio bih te Denise da postavis ovaj svoj mali uput u nasu novootvorenu sekciju tips & tricks i time nam istu svecano otvoris :) ... To mozes uraditi prostim klikom na submit article (polja su nadam se jasna) i onda samo paste-uj sadrzaj odavde... A mozes i da udjes tips & tricks sekciju kao moderator (svoj username i pass naravno), pa create article (staviti za category tips & tricks). Ovako ces imati pregledan editor i mnostvo drugih opcija. Naravno, sve bih to mogao uraditi umjesto tebe, ali evo cisto radi regularnosti manifestacije otvaranja :) |
Quote:
sve sam napravio kako si rekao..no ne pojavljuje mi se article nakon toga u Tips&Tricks sekciji:confused: pomagaj:ups: |
All times are GMT +1. The time now is 09:09 PM. |