Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Monitoring (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=136)
-   -   T.C.Electronic BMC-2 Monitor controller (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=27219)

OFF 17-04-2009 11:04 PM

Re: T.C.Electronic BMC-2 Monitor controller

Moram da vidim u Uzicu u Robnoj kuci, da poslusam te konvertore :(

boggy 18-04-2009 12:23 AM

Quote:

Originally Posted by OFF (Post 243034)
Moram da vidim u Uzicu u Robnoj kuci, da poslusam te konvertore :(

Poenta je u tome, da ono sto ne mozes poslusati sopstvenim usima,... jednostavno ne kupuj "na gluvo"... savet kao i svaki drugi, mozda dobar, mozda los, mozda neostvariv, mozda neupotrebljiv.... ali savet... ono... dobra namera... cuvaj novce koje imas/nemas.... itd...

pozdrav

bogi

clusterchord 18-04-2009 01:24 AM

cek cek, ocete rec da ovo govance ima samo digitalnu atenuaciju - odnosno kad stisavas u biti rusis broj bitova, dinamiku...??!?!?!

nije analogni pot na izlazu???

ako je to zaista tako, pa to je totalno kretenski za ovakav tip proizvoda..

OFF 18-04-2009 10:36 AM

Quote:

Originally Posted by boggy (Post 243049)
Poenta je u tome, da ono sto ne mozes poslusati sopstvenim usima,... jednostavno ne kupuj "na gluvo"... savet kao i svaki drugi, mozda dobar, mozda los, mozda neostvariv, mozda neupotrebljiv.... ali savet... ono... dobra namera... cuvaj novce koje imas/nemas.... itd...

pozdrav

bogi

Ma nisam ni razmisljao u pravcu kupovine, nego sam samo hipoteticki postavio pitanje, vezano za odnos cena/kvalitet kod d/a. Znam da ih ima i do 10k $ za 2ch, ma me zanima generalno koliki je pomak nesto sto ima josbrdo stvari i neki d/a... da li uopste moze biti bolji od onoga sto vecina nas vec ima

boggy 18-04-2009 11:01 AM

Quote:

Originally Posted by OFF (Post 243087)
Ma nisam ni razmisljao u pravcu kupovine, nego sam samo hipoteticki postavio pitanje, vezano za odnos cena/kvalitet kod d/a. Znam da ih ima i do 10k $ za 2ch, ma me zanima generalno koliki je pomak nesto sto ima josbrdo stvari i neki d/a... da li uopste moze biti bolji od onoga sto vecina nas vec ima

opet da ponovim... ne znam... moraces da cujes...

pozdrav

bogi

DeMa 18-04-2009 07:02 PM

ovo cisti Volumen kontroler!!!!!!!!!!!
znaci nije interface!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
to bi trebalo biti kao prvo jasno. znaci nije potreban firewire.

Imas dva izlaza kak sam napiso. i konvertori su iz 6000 od tc. tako pise.
e sada ako neko kaze da ti konvertori nevaljaju onda nikom nista,

drugi izlaz je digitalni di mozes direkno spojiti monitore koje imaju digitalni ulaz.
Naprimjer KS Digital ads 30.

poss
Denis

boggy 18-04-2009 09:14 PM

Quote:

Originally Posted by dema0206 (Post 243114)
......i konvertori su iz 6000 od tc. tako pise.
........

Denis, ne verujem da su unutra "konvertori iz 6000", ali konstrukcija clock managmenta JESTE. JET PLL je nesto sto su razvili za sistem 6000 i sto se dobro pokazalo, a jedinstveno je u svetu... sami konvertori ne moraju biti isti (ne bi bilo toliko jeftino da tu nisu malko ustedeli)

pozdrav

bogi

LACKY 19-04-2009 01:43 AM

A, jedno generalno pitasnje!
Koji sve tipovi ili proizvodjaci konvertera postoje?
I koji je to dijapazaon cena?
Ako TC 6000 kosta(sa svojih 8 AD i 8 DA konvertera) izmedju 10-15 hiljada evra(znam da tu ima i pameti). A Digi Design HD 192 (sa svojih 8 AD i 8 DA konvertera) 3 hiljade(a ima i tu pameti), dali to znaci da TC ima 5x bolje konvertere(mislim da ta razlika u ceni nema nikakve veze sa konverterima)?

Moritz 19-04-2009 02:07 AM

Quote:

Originally Posted by lacky (Post 243161)
a, jedno generalno pitasnje!
Ako tc 6000 kosta(sa svojih 8 ad i 8 da konvertera) izmedju 10-15 hiljada evra(znam da tu ima i pameti). A digi design hd 192 (sa svojih 8 ad i 8 da konvertera) 3 hiljade(a ima i tu pameti), dali to znaci da tc ima 5x bolje konvertere(mislim da ta razlika u ceni nema nikakve veze sa konverterima)?

+1

OFF 19-04-2009 02:07 PM

Quote:

Originally Posted by LACKY (Post 243161)
A, jedno generalno pitasnje!
Ako TC 6000 kosta(sa svojih 8 AD i 8 DA konvertera) izmedju 10-15 hiljada evra(znam da tu ima i pameti). A Digi Design HD 192 (sa svojih 8 AD i 8 DA konvertera) 3 hiljade(a ima i tu pameti), dali to znaci da TC ima 5x bolje konvertere(mislim da ta razlika u ceni nema nikakve veze sa konverterima)?

To sam upravo i ja pitao........... a RME sa svojih 10ad/da kosta 1000e i opet nesto radi

All times are GMT +1. The time now is 02:19 AM.