![]() |
Re: Esi MAYA
@ Ugljesha-ne uzimaj nikako Maya...:banghead::banghead:
PA ko ce ti garantovati da neces imati midi latenciju (a i audio)... to sto dobijes tu neku garanciju u prodavnici (to se moze okachiti "machku o rep")..A placas chitavih 100 eura eeeee... JA ti predlazem da lepo odes u Artist i poneses rachunar i monitor pa lepo testirash... NAjbolje bi bilo da odesh na Konjarnik u BG-u (trzni centar pa tu je Artist dole)... Jedino tako ces resiti "problem"... :wink: |
cek o kojoj ti verziji pricas ??? PCI ili USB ???? ja pricam o usb varijanti .... ako usb varijanta radi ko zemlja kapiram da je pci jos bolja ...
|
Quote:
Pa ajde reci mi koja je razlika izmedju EMU 1212m ili ESI Juli@ i ESI Maya ?? Mislim ko pa moze da mi garantuje da necu imati latencije ??(dobro da izuzmem Motu.RMu i ostale glavesine sa zero latency) Vec kao sto sam naveo gore,hteo sam da uzmem Emu 1212m ali ortak mi je rekao da cu samo baciti pare za to kad mi i ESI MAYA radi posao sto se tice latencije i kvaliteta zvuka . . |
e jbg sad.Ja sam zbunjen.Cas kazete da je uzimam i da se necu pokajati a cas da bezi od nje kao lud :grin:xexe:rotfl:
|
Quote:
|
Mozda me covek ismejava sto se cimam za kartu od SMESNIH 100 evra,ali jbg.Znam da je to nista u odnosu na MOTU ili RMU i da ne nabrajam vise koje kostaju od 400 pa nadalje.
Ne znam cemu toliko prozivanje na moju temu ako je u opste prozivanje :) |
Covek se sprda jer decko paranoise opet... :)
Ugljesa... Ti uopste ne znas ni o cemu pricas, ni sta ti treba... To sto ti "ortak kaze" ne znaci da je bas tako, jer verovatno i tvoj ortak zna otprilike kao i ti, samo voli da se pravi pametan. Izlaz za slusalice ti ne treba "jer se cuje drugacije", vec ti treba kada usnimavas pevanje ili bilo sta sa mikrofonom, da ti se ne cuje zvuk iz zvucnika, tj. da bi mogao da cujes ono sto snimas, dok snimas. A izlaz za slusalice ima bilo koji kontroler ili bilo koja mini linija (pretpostavljam da tako slusas trenutno...) Takodje ti i konverteri itekako trebaju jer od kvaliteta konvertera zavisi ono sto ces da cujes (a ne samo usnimis...). Moras malo da pazljivije pretrazis forum, jer sve ovo pise vec mnogo puta, pa kada ti bude bilo jasno sta ne znas, to da pitas. Ovako vec ljudi pocinju da se sale sa tobom. Ja licno nisam koristio ni jednu Esi karticu, pa ti ne mogu biti od pomoci, ali ima ljudi koji jesu, pa ti njihovi saveti mogu biti od koristi. Pozdrav |
Quote:
Tamo si pisao da bi pri snimanju pevanja voleo da imaš "informativni" reverb. Za razliku od E-mu kartice, Maya nema hardverske (DSP) efekte, tako da ćeš morati da koristiš VST efekte u softveru za snimanje. Jbg, onda ti ne gine latencija (koja ne zavisi samo od kartice nego i od CPU i softvera). Ako ti DSP reverb nije bitan, PCI Maya - do yaya :D Ako jeste.... hm :cry: A što se tiče izlaza za sluške i konvertora, Oggy pravo zbori. Napiši brate SVE šta hoćeš da radiš sa karticom, onda možemo da pričamo Pozdrav |
E ja se malo zezam ali sam i ozbiljan...
Alavux, ne zameri, neozbiljan sam ponekad.:ups::ups: Ugljesha-ljudi su ti vec puno toga rekli, isposhtuj ih barem toliko da ne postavljas ista pitanja ispochetka... Umem biti cinichan, znam, ali mislim da je to najkrace put do reshenja tvog problema...:wink: Jos jednom sory za cinizam... Rezime-Uzmi Emu i "narani prasici i ne diraj dugmici"... Eto, opet cinizam... A nisam losh chova uopce...:):):D Moritz mi je to rekao, a ja mu verujem 8-)8-):):wink: |
Quote:
POGRESI COVEK :D:rotfl: |
All times are GMT +1. The time now is 10:11 PM. |