![]() |
Re: Novitet iz Apple-a
Pojeo vec nekoliko tegli, naravno, bolji iVAR ne postoji, kao i kod ostalih proizvoda sa i slovom na pocetku. Volim kada malo "rezi", a sto se apsolutne ljutine tice, odgovoricu kao Ajnstajnova tasta, kada je Albert pri probanju njenog paprikasa rekao:
"Draga tasto, ovaj paprikas je veoma ljut" Tasta mu genijalno odgovori: "Sve ti je to relativno moj Alberte" Od tada se Albert ozbiljno zamislio, i par meseci kasnije je nastala opsta teorija relativiteta, za kojom su sledili i novi naucni proboji - the rest is history Dakle iVAR je ODLICAN!!! P.S. zaboravih da pomenem da se ovo desavalo u Novome Sadu, i da mu je tasta, kao i uostalom supruga (Mileva mislim), "nasa". |
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! (онима који поштују и славе овај празник)
|
Vaistinu voskrese!!!
IVar je super ali ima jednu veliku manu, ima veoma kratak vek trajanja!!! Verovatno je pravljen za kratkorocnu upotrebu. Sto bi rekao Radovan III: "...lazu trgovci, majku im, pise rok upotrebe god`nu dana a pojedes ga za pet minuta..."!!!:grin: |
Quote:
Pa za tvoju informaciju, zena Steve Jobsa je iz Arilja! I sam je rekao da je kao simbol (ugrizene jabuke) za svoju firmu uzeo po dogadjaju kada je prvi put otisao u tasbinu. Svekrva Mileva ga je poslala na pijac, a cigani (videvsi Amerikanca) prodadose mu ogriske, a on se naljuti i nikada vise ne htede doci u tasbinu.Te se od zene razvede i sredi da je protera(preko veze) u Sibir (tada je jos uvek postojao CCCP). A ona posle bega iz Gulaga, ode u USA i kao intelegentna zena napravi Intel! A posle je Steve-u trebalo 30 godina da se seti kako se zvase ono sto lici na pekmez a nije slatko i nezove se Motorola! Naravno da Amerikanci prave sve najbolje na svetu (sem automobila, garderobe, hrane,mikrofona, softvera i jos po nesto) pa i Ajvar! PS: Izvinjavam se, rece mi ortak da prave najbolje palice za bejzbol i loptice za Golf (mada, kaze, da se to danas mozda proizvodi u Kini)! A opet, ko zna? Mozda se ova (gore) reklama odnosi na firmu koja vari poklopce za tegle, i zove se "I"! |
Quote:
P.S. Ovi Novosadjani oce da nam otmu Milevu. :mad: |
Hmmm zar nije Forest Gump vlasnik one tamo neke poljoprivredne firme koja se bavi preradom Jabuka.. i on ulozio pare.. tj. nije on nego njegov sardzent iz vremena kada je sluzio u USarmi a posle ostao bez extremiteta...
Sad me terate da se zamislim ko je vlasnik Applea.. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Sime, kao ti ne bi voleo da imas "Tesla motors" auto, koji prelazi 460 km sa punim akumulatorima, a puni se 2 sata, uz to "sedan" i ide do stodze za nekih 5 sec?
Ponavljam, zezanje je ovo sa "I" ali i sam znas koji je "soft" ili OS najbolji, jer ga licno koristis, a na cemu, postaje i meni prilicno svejedno, ovih dana te kontaktiram zbog piva i dogovora oko nove "masine", jos kada bi Diviner 'teo da je sklopi, uhaaaaa!! Da te podsetim: www.teslamotors.com a cena oko 50 soma $ ili 38 soma eu, prava sitnica, par dobrih mixeva i to ti je!! |
ili jedan al baš dobar mix!
|
Ili realno naplacenih 5 pesama sa aranzmanima cuvenog dueta D.B."B"-D.A.
To otprilike toliko kosta, bez preterivanja.Kada se tako posmatra, auto mu dodje kao "damping" cena |
All times are GMT +1. The time now is 07:13 PM. |