Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   DSP forum (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=103)
-   -   UAD-1 1. dan... da li je sve u redu ? (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=27062)

alfom 10-04-2009 05:49 PM

Re: UAD-1 1. dan... da li je sve u redu ?

Usput :

Htio bih, radi nekih preuređivanja, ponovo postaviti sistem, odn. ako od vas dobijem drugi savjet, najmanje, deinstalirati SX/Nu da bih postavio vi?u verziju.

Da li će nastati belaj sa UAD - om, odn. kako da to uradim a da ne izgubim UAD registraciju, tj. da ga novi odmah prepozna i ne tra?i novi fajl za registraciju (onaj ?to sam dobio od njih preko interneta - vi?e se ni ne sjećam postupka).

Smijem li se upustiti u ovo?

Hvala.

@ Snimatelj : izvini ?to ti upadoh u temu da ne bih otvarao novu. :)

"7" 10-04-2009 05:55 PM

Quote:

Originally Posted by alfom (Post 242016)
Usput :

Htio bih, radi nekih preuređivanja, ponovo postaviti sistem, odn. ako od vas dobijem drugi savjet, najmanje, deinstalirati SX/Nu da bih postavio vi?u verziju.

Da li će nastati belaj sa UAD - om, odn. kako da to uradim a da ne izgubim UAD registraciju, tj. da ga novi odmah prepozna i ne tra?i novi fajl za registraciju (onaj ?to sam dobio od njih preko interneta - vi?e se ni ne sjećam postupka).

Smijem li se upustiti u ovo?

Hvala.

@ Snimatelj : izvini ?to ti upadoh u temu da ne bih otvarao novu. :)

Ako reinstaliras ceo sistem onda moras da odradis proceduru ispocetka tj. instaliras softver, prikacis karticu i prevuces reg fajl na ikonu... a ako reinstaliras samo sx onda ne diras nista, kad ga ponovo instaliras sam ce prepoznati uad...

Pozz

"7" 10-04-2009 05:59 PM

... problem ce jedino biti ako nemas taj reg fajl a nemas pristup uad racunu tj. ne mozes da ga nabavis (ako ti je skinuta kartica sa racuna)... onda mozes da se slikas :rolleyes: jer ces imati plagove koje sad imas samo dok ti je ziv taj os... nadam se da nije to slucaj...

Pozz

alfom 10-04-2009 06:00 PM

Hvala 7.
Znači, da budem siguran, ako skinem trojku i postavim četvorku - nema problema?

"7" 10-04-2009 06:01 PM

Quote:

Originally Posted by alfom (Post 242022)
Hvala 7.
Znači, da budem siguran, ako skinem trojku i postavim četvorku - nema problema?

Nema...

Snimatelj 11-04-2009 02:34 AM

3 Attachment(s)
Nova UAD-1 kartica u PC-ju i novi problemi !
Ubacio sam pozajmljenu novokupljenu karticu od prijatelja, koja inače nije bila ranije autorizovana preko interneta (ni na jednom nalogu nije bila prijavljivana, drug nema internet !) a isteklo joj onih 14 dana demo-a.
Sada imam

1.
SYSTEM1
Flexi Pak
ovde imam 5 novoinstaliranih pluginova koji rade na toj i samo toj kartici !

2.
SYSTEM2
Project Pak
za ovu karticu koja je prijavljena na mom nalogu kao SYSTEM2 neće da mi dodeli dugme

Download UAD authorizations

za kreiranje autorizacionog fajla, tako da ne mogu da napravim autorizacioni fajl za drugu karticu SYSTEM2 koji bi mi omogućio da onih novih 5 pluginova instaliram i na ovoj drugoj kartici !

Ovu drugu karticu sam prijavio na svom nalogu pre nego što je bila ubačena u PC. Da li sam pogrešio, da li to ima neke veze ?

Videti sliku dole koja prikazuje gornji deo za drugu karticu SYSTEM2...

Da li možete da mi objasnite kako treba da se registruju dodatni pluginovi i na ovoj drugoj kartici, da li i na njenoj stranici SYSTEM2 treba da se pojavi dugme

Download UAD authorizations
?

Koristim UAD software verziju 4.10.0

Ja sam poslao jednu poruku za pomoć help desku u UAUDIO.
Da li će mi oni omogućiti da i druga kartica dobije onih 5 dodatnih pluginova ?

Hvala, pozdrav !

"7" 11-04-2009 07:52 AM

Ako si im poslao mail resice ti oni to... a pogresio si u tome sto si drugu karticu stavio u drugu grupu (system) a trebao si da je stavis u istu grupu sa prvom karticom, posto kupljene plagove dele samo kartice iz iste grupe... eto, da znas za kasnije...
... resice ti oni to, ne moras da se brines...

Pozz

Snimatelj 11-04-2009 10:11 AM

Uhhhh... nisam imao pojma da to tako funkcioni?e !
Nisam imao pojma da SYSTEM2 znači druga grupa, mislio sam da to znači druga kartica ???

Da li mogu oni (UAUDIO) da prebace drugu kartu iz grupe SYSTEM2 u grupu SYSTEM1 ?

Hvala, pozdrav.

"7" 11-04-2009 10:29 AM

Mogu, i ako si im poslao mail resice ti to vrlo brzo...

Pozz

Snimatelj 16-04-2009 09:12 AM

Ovi u UAUDIO sredili sve probleme. Obe karte sada rade, u istoj grupi, sa svim autorizovanim pluginovima (5 dodatnih).

All times are GMT +1. The time now is 08:20 AM.