![]() |
Re: Snimanje bubnja
Ja moram dalje da te cedim:wink::)
ja sam cesto postavljao overheade tako sto sam merio da oba budu jednako udaljena od centra gornje koze dobosa.... jel' to ok, kao jedan od uslova za dobru postavku? |
pa dobro, praktično kompresijom dobija? ne?to na balansu, mada meni tu dosta sva?ta ne?to dolazi od ostatka bubnja, ?to mi ne prija uvek. E sad, kad si već pomenuo :D highpass, dokle, koliko? Da li njime izoluje? činele ili ostavlja? top-end ostalih elemenata da igra ulogu ? ;)
|
Quote:
http://www.youtube.com/watch?v=L5Fju...eature=related vrlo jednostavna ali efektna tehnika..naravno uz sve ovo mozes staviti i mikrofon za kick tako da sa 3 mikrofona dobijes fenomenalan rezultat....ova fora sa spagom je mrak i omogucava strasnu mono kompatibilnost a kad rasiris panoramski ova dva overa dobijes kick i snare bas u sredini..kao sto rekoh vec ranije u nekom postu.. sve je u fazama:da: |
...jedino mi je smijesno na ovom videu ...mogli su fiksirati malo taj pod...ovako kao da svira na camcu:D
|
Quote:
|
A reci nam, kakva ti je soba u kojoj snimas bubanj, koristis li neke dodatne paravana po potrebi...?
Hvala na odlicnim savetima!:) |
Quote:
|
Ok, hvala:wink:
|
All times are GMT +1. The time now is 10:36 PM. |