![]() |
Re: Da cujemo vasa iskustva i vase misljenje:ESI Juli@ VS EMU 1212m ?
ima jedan odlican sajt gde mozes naci sve odgovore
http://tinyurl.com/2c9np |
Moras jedino da promenis session iz 44.1/48 Khz u 96Khz ako si to uradio prethodno u sekvenceru...
Bit depth ne igra ulogu i podesava se u samom sekvenceru, znaci 16,24 i 32bit floating point. |
Quote:
+1 |
Ljudi uvek pisu sve i svasta. Ako pretrazis Rumski nacices milion tema vezanih za EMU 1212M i shvatices da je to super kartica i neces se pokajati ako je uzmes. Za te pare tesko da ces naci bolje...
Koristim EMU1212M i nemam nameru da je menjam. :da: |
Quote:
|
Ja nisam imao nikakvih problema.
|
Tribal primetio sam da je koristis uglavnom za hip hop pa me zanima kako se kartica ponasa jer sam cuo da ima kao neki veliki punch i da brzo izlece u clip ?
|
Quote:
Raspizdi te, kad se najmanje nadas svojim velikim (rum) punchom... To ko ti je rekao i uopsteno, taj nivo rasprave, prilici eventualno debati luckih radnika o najnovijim dostignucima audio tehnike... :rotfl: Emu 1212m je odlicna karta i sa njom neces imati nikakvih problema kada je jednom instaliras i podesis je (oko 3 do 5 minuta posla), pa sve dok ti ne crkne, kao sto je to bio slucaj kod mene. Ni jedna kartica nema "punch" jer se to desava jedino samom muzikom i eventualno u box ringu :wink: |
EMU kartice su odlicne ali daleko od idealne jer drajveri za karticu su jako losi a i retko izlaze novi drajveri, ako volis i da igras igrice bilo bi dobro da pozajmis od nekog cisto da vidis kako ce da se ponasa u tvom kompu. jer mom drugaru recimo neradi zvuk na fuci a obozava da igra fucu :banghead: i jos na gomili drugih igrica ,nije problem u kartici vec je problem u losem drajveru a creative bas zabole da to ispravlaju. sad naravno da svako svog konja hvali ali neznam ja bi se pre opredelio za M-AUDIO
|
Ja ne znam o cemu ti pricas, a i ostali koji pricaju da su losi drajveri. Ja sam drajvere instalirao kad sam prvi put stavio karticu u komp i ne diram ih (osim kada izadje update). Sve radi perfektno, a cak sam i par igrica imao na tom kompu za rad i sve je radilo bez problema.
|
All times are GMT +1. The time now is 12:56 AM. |