![]() |
Re: ATTENTION!!! Novi ozbiljni DAW na vidiku!!!
Quote:
|
Ma sve to ima u Reaperu.. :D hihihi..
Salim se... Zapravo ja uopste ne znam sta bi revolucionarno mogli da smisle a sto nema u vec postojecim programima... MIDI - check Audio - check Pluginovi integrated - Check.. Loopovi - check razne dzidza-bidze - check Podrska za video - check Razni pluginovi kao third party - check dakle sta je to revolucionarno? Mislim.. |
cemu toliko uzbudjenje oko software-a? :confused: :confused: :confused:
da ce da pomogne da se pisu bolje pesme - nece! da ce da pomogne da bolje zvuci produkcija - nece! da ce da bude lakse da se prenose projekti is studija u studio - nece! da ce da postane novi svetski standard - nece! pa cemu onda toliko lozenje..??? eeej! treba odvojiti vreme da se to nauci, pa da se nadju plugovi, pa jel radi / neradi...bagovito...ko ima vremena za to>.? PS ljudima je toliko "alata" danas dostupno (razni softweri i hardweri) a vrlo mali broj njih zna to da koristi i jos manji da radi neku dobru muziku / pise dobre pesme. treba vas sve vratiti u 1980 - bez kompjutera (!!!), bez MIDIja, na 4-kanalne kasetofone..pa da vidimo onda cija baba crnu vunu prede !! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=26980 :) |
Quote:
Sad ozbiljno... da software znaci, i znaci i ne znaci... pa znam da je za "celicenje" bilo raditi na trakasu, itd. ali da je to tako dobro, svi bi danas to radili tako... mislim da bi ti prvi pojeo traku od besa da te neko osudi da to radis na taj nacin danas... Nece gitara zvucati bolje, nece onaj ko ne zna da svira nauciti da svira, ali onaj ko vec poseduje neke vestine, mocice lakse da ih upotrebi... menja se nacin rada, mnoge sitnice ti olaksavaju rad, a to sve utice i na finalni proizvod... tako da ipak i utice:wink: |
P.S. Jel moguce da ovo nema automatizaciju??? ja nigde na naleteh, gledao i slike ali nadjoh...
|
Ima, sad sam video...
|
ma da...bez automatizacije nista !! ha,ha,ha....
e a za sta se koristi ta automatizacija ? jel da kad je falsh nesto da ga utisa? ili tako nesto..?:confused: |
All times are GMT +1. The time now is 12:58 PM. |