![]() |
Re: Nova akademija umetnosti
super !!!!!!! hvala jos jednom za ovakav info
|
Quote:
Jedino prema čemu sam skeptičan (mi "sa ovih prostora" smo inače skloni skepsi) je plate?na sposobnost populacije. Mislim - 7200? za osnovne studije... Mada je ekipa predavača (u svim oblastima) zaista ozbiljno pedigrirana :) |
znam da je ovo davna tema al me interesuje a sta je sa akreditacijom ovog fakulteta????
|
1000? semestar... Masala...
|
a akreditacija????
|
Quote:
@bam: Jedino da ih zovneš telefonom (imaš kontakte na sajtu http://www.nova.edu.rs/KONTAKT.html), pitaš čiju akreditaciju imaju i zahtevaš da ti kažu gde možeš to da proveriš. Na sajtu im stoji logo European University, ali to ništa ne znači. Nisu članovi European University Association, pošto ih u njihovom spisku nema: http://www.eua.be/eua-membership-and...ers-directory/ Nemam pojma na kakav se European University pozivaju, sve mi to izgleda kao žešća prodaja magle, otimanje para od naivnih i dobra tezga za predavače. Pozdrav, Vasa |
e pa toga se ja plasim... ja se za tu akademiju raspitujem jer ja zelim fotografiju da upisem i znam da ima dobre profesore i da je to ekipa sa akademije umetnosti (bk)
al me opet smara pomisao da od nje nece biti nista sto se papira tice!!?? :shock::( |
Quote:
Ne mora da znaci da je lose,eto da ne ispadne da ih pljujem,Vasil je ok covek,koliko sam imao prilike,lik je skroz pro i to je ok,ali briju ljude brate za sta... Kad ce ko to da unovci i od kog posla ovde... A napolju nas cekaju i placu za nama... ...ne znaju ni sa svojima sta ce... Bolje da se kupi za te pare oprema pa radis,ko ih jebe... |
Quote:
|
uhhh..ja uopste nisam ljubitelj kuckanja po forumima, ali kad vidim ovakve razgovore, koji vode ljudi koji su ili neobavesteni ili delimicno obavesteni. Ja sam student ovog fakulteta, i mogu sve najbolje da kazem na temu Nove akademije. Stvar je jako ozbiljna, profesori su i vise nego dobri, a studenti talentovani i srecni sto sa takvim ljudima mogu da rade na sebi. Molim vas, ko god da se interesuje za Novu akademiju umetnosti, moze na ovom forumu da postavi bilo kakvo pitanje, a ja cu koliko je u mojoj moci odgovoriti, a nece mi biti tesko ni da pitam, ono sto ne znam, ljude na akademiji. Sve ovo pisem samo iz razloga jer smo nova (ali jako ozbiljna) akademska ustanova, i zelim da razbijem svaku predrasudu i omogucim ljudima da iz prve ruke dobiju informaciju.
|
All times are GMT +1. The time now is 06:34 AM. |