![]() |
Re: top 5 pluginova
Quote:
Ja jos nisam nasao gate koji mi radi kako treba, i koristim onaj sa SSL kanala, ali namesten kao expander |
Quote:
Quote:
|
Trenutno nemam vremena da previse eksperimentisem , ali ima toliko ovih freeware pluginsa tipa Bootise, Nick Crow Tube, nesto od antress-a i jos nekih stvari koje sam video, koje su pandan ovim pay pluginsima, ali opet kazem, naviko sam na neke waves-e (ssl seriju), i sonnox-e tako da me je strah da ekspetimentisem sa ovim freeware pluginsima, ali ovih dana cu uraditi miks samo sa njima pa cu videti sta ce ispasti:)
|
Waves REQ
TLSpace SansAmp PSA-1 Antares Autotune Drumagog Imam dosta outboarda, pa ne koristim bas pretjerano eq i comp na pluginove, vise volim one kreativne i cudne... |
Quote:
SPL Transient designer. Nije plugin, ali je genijalana analogna sprava, nije skupa i radi nevjerojatan posao na bubnju. Ako puno mixas bubanj, must have. Ima i plugin za UAD, ali nisam ga probao i usporedjivao s hardwerskom verzijom... |
Imam ga na UADu, odlican je, ali mi treba klasican GATE, da pocisti ono sto ne treba da se cuje u mikrofonu, koliko-tliko
|
moja topla preporuka za kjearhus GAG. Ne znam šta vas druge muči, al on meni radi ama baš sve što bi jedan gate trebao da radi.
@Dabear A ko je rekao da ja radim na tim plugsima u mom studiju ? SPL Transient je skroz kul za bubanj, mada često me odvede u krivu stranu, izgubim na prirodnosti, bar živog bubnja. |
api 560
blue tubes analog trackbox waves L3 waves IR-1 steinberg warp waves uglavnom za neke opipljivije stvar a za gruvanje blue tubes sve redom |
Flux Expander
Antress VPME URS N-series EQ Elemental Audio Equium Waves DeEsser da mi je na kompu instalirano doslovno samo ovih 5, mogao bi s njima bilo što... |
dosta raznoliki odgovori. moram priznat:)
|
All times are GMT +1. The time now is 07:43 AM. |