![]() |
Re: Koliko lazete zene/devojke kad kupujete opremu?
stvarno najbolja tema :D danas su kompovi sve pruzeli i sve se radi na kompu, tranzicija je ka kompletnom radu na kompu, pa je stoga sav hardver pojeftinio brukka :D:rotfl:
|
Eh,ako se rumski sveo na to da je ovo najbolja tema....
........ONDA ZNACI DA SMO SOLIDNO NAPREDOVALI SA OPREMOM :) :) :) :) |
:rotfl::cry2:
:sw: :ike: :mase: |
Koristim tehniku kao Silicone ....pokazujem joj slike , mastam naglas.......pricam zasto je sve dobro to pribaviti....
upali nekad prosto banem sa izjavom ej kupujem to i to :D |
Quote:
|
Nemam sta da lazem, kupujem ono sto moram, kada mi zatreba. Iskreno, ja sam stekara sto se tice opreme, ne volim da je kupujem, to me strasno davi, ja sam od onih koji jedva cekaju da se rese love, da se ne pokvari. Ili jos bolje, da je potrose na neke lepse stvari, oprema mi je tercijarna oblast.
|
Quote:
Kejkz: Ljubavi, vidi sto je jepa klavijatura, vidish, ima ovde slajdere pa mozes da pomeras gore dole, vidi sto je super. Verna ljubav: ne dolazi u obzir to da kupis, pa prosle godine si kupio ona dva kabla za zvuchnike, sta ce ti sad ovo?:confused: Kejkz: Ali ljubavi, te kablove sam dobio na poklon za rodjendan, secas se...:) Verna ljubav: Ti mene ne slushas sta ti pricham, samo mislis na tu tvoju muziku i na nishta drugo. Misli malo i na mene:mad: Kejkz: Ali, mislim na tebe ljubavi, ja te vol...... Verna ljubav: ne zelim da se raspravljam sa tobom, radi sta hoces, ja idem... Kejkz: Dobro, necu nista da kupujem kad si takva... Verna ljubav: JA TAKVA??? A kakva sam ja to? Kejkz: Nisam mislio nista lose ljubavi, izvini... Verna ljubav: Nemoj mi se izvinjati, vozi me kuci!!! ...Tajac :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: |
kejkz: ....ali draga, slupala si mi kolaaa!
|
Moj drug Zika (bubnjar) je to ovako resio:
Kad je zeni rodjendan - kupi joj cinelu! Kad je detetu rodjendan - kupi mu dobos, itd.... i polako..polako...dupli komplet!! |
čoveče,ala je u svetu žena sve jeftino !!! voleo bih da se tamo snabdevam !!!
hehehehe sram vas bilo...lažete ženama |
All times are GMT +1. The time now is 02:25 PM. |