![]() |
Re: ░▒▓█SYNTHETIC Workshop 28. i 29. mart u Novom Sadu█▓▒░
ide li ko sa rumskog?Kakav je covek koji predaje reason ? jer mogao bih vise da odslusam to ...
|
Quote:
|
ja sakujem. mislim poznajem rizn i radim lepe pijesmice u njemu i sve to ali nisam sad neki master da pravim ludila sa kablovima onim bolesnim i tako to. nekad upalim neki efekat njihov premade i nishta mi nije jasno shta su uradili :).
mene bi najvishe uzbudilo da dodje neko ko zna i od mene bolje pa da i ja nauchim neshto! na samom predavanju bih vishe ljudima prezentovao ono najosnovnije kod rizn-a, kako funkcionishe i to. prednosti, mane itd |
Quote:
Predvidjeno vreme za "predavanja" jednog programa je sta vremena, dok su ostalih 3 sata predvidjena za "interakciju" sa slusaocima predavanja... Moj je cilj da prezentujem sve osnovno vezano za program, nachin rada "Live-a" kada radish live tj. uzivo sekvenciranje gotovih lupova, nachin rada u Arragement view, midi programiranje itd... Ali glavni akcenat predavanja ce biti zasto je Live bolji od ostalih programa prilikom manipulacije sa audio fajlovima, tj. sta je to sto u njemu mozes bolje uraditi nego u drugim programima, sto se tiche sound designea naravno... Ja Ableton Live dozivljavam, pored mocnog toola za izvodjenje svoje muzike uzivo, kao mocan sound design tool, chak mozda i najbolji, sempler u Abletonu je jedan od najmocnijih koje sam video, i bice dosta rechi o njemu... Takodje, Operator (FM sint) je fenomelan i bice dosta priche i o tome... Naravno da je on predvidjen kao "All in one" program, ali mixanje recimo ne bih nikada radio u njemu, pored zivog Cubenda... Tako da bice dosta rechi o prednostima i manama programa, ali ne mnogo, da gospoda iz Abletona ne zamere:ups: |
Quote:
ok, sala, mala, Lag, nadam se da ne zameras:) Ako nekom treba pomoc za Reason nek se javi |
Quote:
ja da nisam otvorio taj ask ableton video tutorial nikad ne bi saznao foru da u onoj scene kolumni napises bpm koji ti treba i resen problem a veoma mi je bitan tokom live seta inace eto i mene 28-og |
alavuk,nosices nord lead majicu?:)
|
ako mi je neko doturi slucajno :D
|
uvek je lepo kada se organizuje ovako nesto,tako da dolazim :D !!!
|
Quote:
e jesi.....da ne kazem sta:D |
All times are GMT +1. The time now is 11:24 PM. |