Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   ░▒▓█SYNTHETIC Workshop 28. i 29. mart u Novom Sadu█▓▒░ (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=26602)

darkstar 18-03-2009 08:23 PM

Re: ░▒▓█SYNTHETIC Workshop 28. i 29. mart u Novom Sadu█▓▒░

ide li ko sa rumskog?Kakav je covek koji predaje reason ? jer mogao bih vise da odslusam to ...

silicon science 18-03-2009 09:12 PM

Quote:

Originally Posted by darkstar (Post 238910)
ide li ko sa rumskog?Kakav je covek koji predaje reason ? jer mogao bih vise da odslusam to ...

Reason predaje LAG, chlan Rumski foruma..

Lag 18-03-2009 11:14 PM

ja sakujem. mislim poznajem rizn i radim lepe pijesmice u njemu i sve to ali nisam sad neki master da pravim ludila sa kablovima onim bolesnim i tako to. nekad upalim neki efekat njihov premade i nishta mi nije jasno shta su uradili :).
mene bi najvishe uzbudilo da dodje neko ko zna i od mene bolje pa da i ja nauchim neshto!
na samom predavanju bih vishe ljudima prezentovao ono najosnovnije kod rizn-a, kako funkcionishe i to. prednosti, mane itd

silicon science 19-03-2009 02:58 PM

Quote:

Originally Posted by alavuk (Post 237881)
nadji vtc za ableton i posle toga si keymaster ...

U pravu je Alavux, puno se moze nauchiti iz manuala takodje.... Ja ga svakako koristim da se pripremim za predavanje...
Predvidjeno vreme za "predavanja" jednog programa je sta vremena, dok su ostalih 3 sata predvidjena za "interakciju" sa slusaocima predavanja... Moj je cilj da prezentujem sve osnovno vezano za program, nachin rada "Live-a" kada radish live tj. uzivo sekvenciranje gotovih lupova, nachin rada u Arragement view, midi programiranje itd... Ali glavni akcenat predavanja ce biti zasto je Live bolji od ostalih programa prilikom manipulacije sa audio fajlovima, tj. sta je to sto u njemu mozes bolje uraditi nego u drugim programima, sto se tiche sound designea naravno... Ja Ableton Live dozivljavam, pored mocnog toola za izvodjenje svoje muzike uzivo, kao mocan sound design tool, chak mozda i najbolji, sempler u Abletonu je jedan od najmocnijih koje sam video, i bice dosta rechi o njemu... Takodje, Operator (FM sint) je fenomelan i bice dosta priche i o tome... Naravno da je on predvidjen kao "All in one" program, ali mixanje recimo ne bih nikada radio u njemu, pored zivog Cubenda... Tako da bice dosta rechi o prednostima i manama programa, ali ne mnogo, da gospoda iz Abletona ne zamere:ups:

Everbeatz 19-03-2009 06:36 PM

Quote:

Originally Posted by Lag (Post 238933)
j
mene bi najvishe uzbudilo da dodje neko ko zna i od mene bolje pa da i ja nauchim neshto!

Uzbudio bih te ja ali imas jednu manu, muskarac si:D tako da nista od toga..

ok, sala, mala, Lag, nadam se da ne zameras:)

Ako nekom treba pomoc za Reason nek se javi

alavuk 19-03-2009 07:18 PM

Quote:

Originally Posted by silicon science (Post 239029)
U pravu je Alavux, puno se moze nauchiti iz manuala takodje.... Ja ga svakako koristim da se pripremim za predavanje...
Predvidjeno vreme za "predavanja" jednog programa je sta vremena, dok su ostalih 3 sata predvidjena za "interakciju" sa slusaocima predavanja... Moj je cilj da prezentujem sve osnovno vezano za program, nachin rada "Live-a" kada radish live tj. uzivo sekvenciranje gotovih lupova, nachin rada u Arragement view, midi programiranje itd... Ali glavni akcenat predavanja ce biti zasto je Live bolji od ostalih programa prilikom manipulacije sa audio fajlovima, tj. sta je to sto u njemu mozes bolje uraditi nego u drugim programima, sto se tiche sound designea naravno... Ja Ableton Live dozivljavam, pored mocnog toola za izvodjenje svoje muzike uzivo, kao mocan sound design tool, chak mozda i najbolji, sempler u Abletonu je jedan od najmocnijih koje sam video, i bice dosta rechi o njemu... Takodje, Operator (FM sint) je fenomelan i bice dosta priche i o tome... Naravno da je on predvidjen kao "All in one" program, ali mixanje recimo ne bih nikada radio u njemu, pored zivog Cubenda... Tako da bice dosta rechi o prednostima i manama programa, ali ne mnogo, da gospoda iz Abletona ne zamere:ups:

ja da nisam otvorio taj ask ableton video tutorial nikad ne bi saznao foru da u onoj scene kolumni napises bpm koji ti treba i resen problem a veoma mi je bitan tokom live seta inace eto i mene 28-og

darkstar 19-03-2009 10:12 PM

alavuk,nosices nord lead majicu?:)

alavuk 19-03-2009 10:31 PM

ako mi je neko doturi slucajno :D

euphoric 21-03-2009 04:59 PM

uvek je lepo kada se organizuje ovako nesto,tako da dolazim :D !!!

darkstar 21-03-2009 07:23 PM

Quote:

Originally Posted by alavuk (Post 239107)
ako mi je neko doturi slucajno :D

e jesi.....da ne kazem sta:D

All times are GMT +1. The time now is 11:24 PM.