Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Predlozi i sugestije (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=104)
-   -   Novi gost foruma?? (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=26482)

darkstar 01-03-2009 01:20 AM

Re: Novi gost foruma??

Liam Howlett

LACKY 01-03-2009 01:40 AM

Pa sta bi (sto ste onomad spominjai), sa Bojanom Dugicem?

alfom 01-03-2009 05:43 AM

Quote:

Originally Posted by slowstar (Post 236689)
Sto se Bate Kovaca tice, rado cu da porazgovaram sa njim, ali napominjem da je njegova "strucnost" kod elektronike, racunara, i ostale studijske opreme ZNATNO manja nego strucnost u komponovanju, produciranju pevaca, sviranju, i aranzmanima (za male sastave)
Naravno da ne sporim da je Kornelije VRHUNSKI muzicar, mozda i najveci kompozitor pop muzike u poslednjih 40-tak godina kod nas, a i sire!

Jeste slowstar, po?to se poznajete to je tako kako si napisao. Ali, mi imamo i "Kutak za kompozitore, tekstopisce, pisce aran?mana, ...", a taj dio, mada po vokaciji foruma 'kao' ne pripada prvobitnoj zamisli foruma, je izmoljen i nema bitnijeg napretka.
Međutim, kada se pogledaju pitanja prethodnim gostima, sijaset, ako ne i pola, ih je bilo upravo iz ove oblasti ; ako ni?ta, onda makar kod dana?njeg načina "pisanja aran?mana" kod izrade mixa.
Kada bi samo 100 foruma?a sa pa?njom ispratili njegovo eventualno gostovanje po ovim tehnolo?kim vezanim dijelovima, i samo jedan se poučio - super.
Ali, Bata ima toliko bogat muzički dio ?ivota, da bi se, mislim, knjige i knjige mogle napisati o tome. Pa ako ni?ta drugo, vrijedi u analima foruma imati zapisano da smo imali takvu osobu za gosta. A ne sumnjam da ćemo ga itekako imati ?ta pitati i mnogo ?ta naučiti.
Pitanje je jedino da li on ima vremena i da li je voljan ćakulati sa nama o svemu i svačemu na nekada :):grin::D način.

Danny Lou 01-03-2009 08:10 AM

a sta fali ako Bata ne poznaje kompjutere toliko?? chovijek je in da field kod nas i mogao bi dosta IZVAN studijskih dilema da rijesi. :)

Danny Lou 01-03-2009 08:11 AM

Quote:

Originally Posted by darkstar (Post 236692)
Liam Howlett

a za ovo imas pice! :wink:

diviner 01-03-2009 08:35 AM

Cekamo i dalje Dugica da nam se javi...Cak smo ga kontaktirali preko jednog od vlasnika hrvatskog audiona i oni su nam ljubazno odgovorili da ce ga zovnuti posto su u stalnom kontaktu. Samo ostaje da sacekamo jos par dana, a sto se tice cika Kovaca, on je naravno uvijek i vise nego dobrodosao (sve ostalo su rekli alfom i lou) :) .

idekius 01-03-2009 09:30 AM

A, što se mene tiče, mogu i ćerkice :)
Mislim, ne Bojanove, već Kornelijeve...

diviner 01-03-2009 10:00 AM

Naravno...Podrzavam Idekiusovu misao (prakticno me je pretekao, posto sam mislio editovati svoju poruku jos jednom)...

DaBear 01-03-2009 10:14 AM

Quote:

Originally Posted by idekius (Post 236710)
A, ?to se mene tiče, mogu i ćerkice :)
Mislim, ne Bojanove, već Kornelijeve...

mozda nas jos mrze od kad smo im izkritikovali ploce? :ups:

idekius 01-03-2009 11:29 AM

Quote:

Originally Posted by DaBear (Post 236715)
mozda nas jos mrze od kad smo im izkritikovali ploce? :ups:

Nismo valjda? :shock: :ups:
Meni su se dopale. Te dve ploče i novi Van Gogh su verovatno jedina domaća izdanja (poznatijih autora) novijeg datuma koja mogu da slušam... Nezavisno od produkcije... Barem nisu (preterano) kitchaste :)
Subjektivno... stvar ukusa... pošto znam da mnogi pljuckaju po novom Van Gogh za koji i sam mislim da je slabiji nego starija izdanja pomenute grupe, ali... naspram konkurencije u Srbiji... hmmm.. pored g. i s. miriše :)

Ali da ne menjamo temu.
Lepo bi bilo da neko kontaktira Kornelija, ili ćerke mu :)

All times are GMT +1. The time now is 08:27 PM.